Nicodoz Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.405 Çözümler 2 19 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar, kalçamda ufak sivilce gibi bir yara çıktı. Kıl dönmesinden korkuyorum. Kalçada çıkan her yara kıl dönmesine bağlı değildir, değil mi ya? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022
Arkadaşlar, kalçamda ufak sivilce gibi bir yara çıktı. Kıl dönmesinden korkuyorum. Kalçada çıkan her yara kıl dönmesine bağlı değildir, değil mi ya?
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 19 Şubat 2022 #2 Her yara kıl dönmesine bağlı değildir tabii ki. Bende de otura otura oldu aynısı. Felaket bir şey.
Nicodoz Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.405 Çözümler 2 19 Şubat 2022 #3 gamecover dedi: Her yara kıl dönmesine bağlı değildir tabii ki. Bende de otura otura oldu aynısı. Felaket bir şey. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede geçti hocam? Hissediyorum, sivilce gibi bişey Ben de çok oturuyorum, günlük 10 saate yakın en az.
gamecover dedi: Her yara kıl dönmesine bağlı değildir tabii ki. Bende de otura otura oldu aynısı. Felaket bir şey. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede geçti hocam? Hissediyorum, sivilce gibi bişey Ben de çok oturuyorum, günlük 10 saate yakın en az.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 19 Şubat 2022 #4 Nicodoz dedi: Ne kadar sürede geçti hocam? Hissediyorum, sivilce gibi bişey Ben de çok oturuyorum, günlük 10 saate yakın en az. Genişletmek için tıkla... 5-6 ay çektim hocam. Şimdilik iyiyim. Ayrıca günde 12-15 saate kadar çıkıyorum. Son düzenleme: 19 Şubat 2022
Nicodoz dedi: Ne kadar sürede geçti hocam? Hissediyorum, sivilce gibi bişey Ben de çok oturuyorum, günlük 10 saate yakın en az. Genişletmek için tıkla... 5-6 ay çektim hocam. Şimdilik iyiyim. Ayrıca günde 12-15 saate kadar çıkıyorum.