said7219 Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 218 13 Ocak 2025 #1 Bir video Shorts'ta karşıma çıkmıştı ve biraz uzun bir metin yazıyordum. Bu sırada kanal sahibi videoyu silmiş. Kanalı bulmamın bir yolu var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2025
Bir video Shorts'ta karşıma çıkmıştı ve biraz uzun bir metin yazıyordum. Bu sırada kanal sahibi videoyu silmiş. Kanalı bulmamın bir yolu var mıdır acaba?
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 13 Ocak 2025 #2 Eğer sonradan video kaydırmadıysanız geçmişe bakabilirsiniz gözükmüyorsa yapacak bir şey yok.
said7219 Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 218 13 Ocak 2025 #3 NinimuRarei dedi: Eğer sonradan video kaydırmadıysanız geçmişe bakabilirsiniz gözükmüyorsa yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor reis ya belki başka bir yerden bulunur diye sordum
NinimuRarei dedi: Eğer sonradan video kaydırmadıysanız geçmişe bakabilirsiniz gözükmüyorsa yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor reis ya belki başka bir yerden bulunur diye sordum
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 13 Ocak 2025 #4 said7219 dedi: Gözükmüyor reis ya belki başka bir yerden bulunur diye sordum. Genişletmek için tıkla... Beğendiyseniz belki gözükebilir onun dışında maalesef.
said7219 dedi: Gözükmüyor reis ya belki başka bir yerden bulunur diye sordum. Genişletmek için tıkla... Beğendiyseniz belki gözükebilir onun dışında maalesef.
said7219 Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 218 13 Ocak 2025 #5 NinimuRarei dedi: Beğendiyseniz belki gözükebilir onun dışında maalesef. Genişletmek için tıkla... Keşke beğenseydim. Neyse sağolasın. NinimuRarei dedi: Beğendiyseniz belki gözükebilir onun dışında maalesef. Genişletmek için tıkla... Kaldırılmış videonun uzantısı işe yarar mı ki ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NinimuRarei dedi: Beğendiyseniz belki gözükebilir onun dışında maalesef. Genişletmek için tıkla... Keşke beğenseydim. Neyse sağolasın. NinimuRarei dedi: Beğendiyseniz belki gözükebilir onun dışında maalesef. Genişletmek için tıkla... Kaldırılmış videonun uzantısı işe yarar mı ki ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et