Kaldırdığım birçok programın Regedit'te kayıtlarını, artıklarını gördüm. Bunları tamamen nasıl temizleyebilirim? Tek tek bulup silmek çok uzun sürer.
Programı kaldırmadan önce kullanırsa işine yarayabilirdi. Eğer programı kaldırdıktan sonra kullanırsa gereksiz kayıt defteri girdilerini temizleyemez.Revo Uninstaller ile temizleyebilirsiniz.
Revo Uninstaller ile temizleyebilirsiniz.
Zaten Revo ile kaldırıyorum. Hitman Pro'yu tüm kayıt defteri girdilerini seçip temizliyorum fakat bazı girdiğim yerlerde karşıma çıkıyor.Kayıt defteri temizliği için Wise Registry Cleaner kullanabilirsiniz. Programları kaldırmadan önce Revo Uninstaller kullanırsanız ek bir yazılım kullanmanıza da gerek kalmıyor. @sentiusz
Wise Registry Cleaner - Best Free Registry Cleaner - speedup slow PC in one minute
Use Wise Registry Cleaner to clean invalid registry entries, fix Windows registry errors, defragment Windows registry, and keep your PC performing at its best.www.wisecleaner.com
![]()
Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download
Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here.www.revouninstaller.com
Programı kaldırmadan önce kullanırsa işine yarayabilirdi. Eğer programı kaldırdıktan sonra kullanırsa gereksiz kayıt defteri girdilerini temizleyemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.