Çözüldü Kaldırılan uygulama uygulamalar kısmından silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Wrench26

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx3060
İşlemci
i7 12700H
Merhaba birkaç gün önce bilgisayarımdan Steam'i kaldırmak zorunda kaldım şimdi tekrar indirdim ancak Windows 11'in uygulamalar kısmında eski oyunlarım duruyor kaldır diyorum ekte eklediğim şekilde uyarı veriyor nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-12_113039185.png
    199,6 KB · Görüntüleme: 95
Çözüm
Çalıştır komut penceresine “regedit“ yazın ve giriş yapın. Kayıt Defteri açıldıktan sonra şu adımları takip edin:

• \HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Açılan listede bilgisayarınızda kurulu olan programları göreceksiniz. Silmek istediğiniz programın ismini bulun ve DELETE tuşuna basarak silin. CTRL+F tuşuyla hızlı şekilde arayabilirsiniz. Ancak kayıt defteri üzerinden yanlış silme işlemleri yapmanız, işletim sisteminizde çeşitli kritik hataların ortaya çıkmasına sebebiyet verebilir ve sisteminizi yeniden yüklemeniz gerekebilir. Bu yüzden lütfen bu işlemi emin adımlarla gerçekleştirin.

Kaynak: Bilgisayardan Silinmeyen Programlar Nasıl Silinir?
Çalıştır komut penceresine “regedit“ yazın ve giriş yapın. Kayıt Defteri açıldıktan sonra şu adımları takip edin:

• \HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Açılan listede bilgisayarınızda kurulu olan programları göreceksiniz. Silmek istediğiniz programın ismini bulun ve DELETE tuşuna basarak silin. CTRL+F tuşuyla hızlı şekilde arayabilirsiniz. Ancak kayıt defteri üzerinden yanlış silme işlemleri yapmanız, işletim sisteminizde çeşitli kritik hataların ortaya çıkmasına sebebiyet verebilir ve sisteminizi yeniden yüklemeniz gerekebilir. Bu yüzden lütfen bu işlemi emin adımlarla gerçekleştirin.

Kaynak: Bilgisayardan Silinmeyen Programlar Nasıl Silinir?

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…