Kaldırır mı derdi olmadan kullanılacak sistem önerisi

Lemina13

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. Yeni bir sistem alacağım. Yaklaşık 7 sene 1060 ekran kartı olan sistemimi kullandım. Suyunu çıkardım tabiri caizse. 3-4 sene full ayarlarda sonrasında ise uzun süre bilgisayarım yeni oyunu kaldırır mı derdi olmadan yoldaşlık edecek bir sistem arıyorum. Vade farksız taksit seçeneği mevcut olduğu takdirde bütçede esneklik yapabilirim ancak aşağıda linkini bırakacağım sistemin fiyatı beni son anda kurtarıyor. Sistem iyi midir? Bir kampanya beklemeli miyim? Yoksa ürün gayet iyi alınabilir mi? Görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçen nedir? Tam bir rakam ver.

Vallahi istersen RTX 5090 sistem al oyun alacak paran olmadığı zaman korsana başvurup bilgisayarın üzerinden para kazandırıyorsun ve yine bilgisayarın kasmaya FPS droplar yemeye başlıyor.

58 binlik sisteme son anda yetiyor demiş Max 60 diyebiliriz bence.

Arkadaşın dediği doğrudur hocam bende yeni sistem aldım eskiden 1050 ile gayet mutlu mesut yaşıyordum ömrü doldu yoksa daha gidiyordu sorunsuz korsana hiç başvurmamışdım çok oyunda almam ben ondan dolayı oyuna bütçe ayırmadım.

Attığınız sisteme gelecek olursak bu bütçeye 5070 bence tam bir saçmalık olur aşırı pahalı çıkardılar 9070XT alınabilir 60bintlye çok dolu bir sistem toplanır 9070XT'ye overclock da yapabilirsin güzel anakartta seçersen.

Ben olsam 60 bin TL'ye RX 9070 XT akvaryum kasalı estetik sistem dizerdim.

Kasmayan bir sistem için bu kadar üst düzey bir sisteme gerek yok bence artık bu devirde bu kadar ağır oyun oynamıyorsan.

Hocam RTX 4060 Ti çoğu oyunu 90-70 FPS arası oynatıyor bu da en az 144 Hz monitör kullanan bir insan için çok kasıyor gibi görünüyor o yüzden üst düzey sistem her zaman iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…