Kaldırmayan bilgisayara Windows 11 yüklenir mi?

burakpro64

Centipat
Arkadaşlar benim şu anki işletim sistemim Windows 10 sistemim resimde gördüğünüz gibi, Windows 11 yüklemek istiyorum ama sitesinden baktığımda sistem gereksinimleri uyuyor ama ayarlarda karşılamıyor diyor bir de benim arkadaşın sistemi benimkinden kötü o Windows 11 kullanıyor. Sizce Windows 11 yüklemeli miyim? Bilgi verirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• teknopat 2.PNG
    teknopat 2.PNG
    16,7 KB · Görüntüleme: 124
  • teknopat.PNG
    teknopat.PNG
    22,2 KB · Görüntüleme: 106
Ama senin bilgisayarın çokta kötü değil. İşlemcisi eski. Windows 11 kurabilirsin bence. Bir dene olmazsa geri Windows 10’a geçersin. Sana tavsiyem sıfırdan Temiz Kurulum yapman. Ekran kartı ve RAM benimkinden iyi. Bende Windows 11 Pro kullanıyorum.

Arkadaşlar benim şu anki işletim sistemim Windows 10 sistemim resimde gördüğünüz gibi, Windows 11 yüklemek istiyorum ama sitesinden baktığımda sistem gereksinimleri uyuyor ama ayarlarda karşılamıyor diyor bir de benim arkadaşın sistemi benimkinden kötü o Windows 11 kullanıyor. Sizce Windows 11 yüklemeli miyim? Bilgi verirseniz sevinirim.
Geçme kardeşim, windows 11'de çok sorun var maalesef. Bu sorunlar düzeltilene kadar geçme.

Bilgisayar windows 11 kaldırır fakat donma sorunu vs. olabilir işlemciden dolayı.

Geçilir isterseniz anlatabilirim.

Çok kişi demiş donma problemleri var diye ama Windows 11 Windows 10'dan daha optimize bir sürüm

Bizzat ikisini de kullandım

Hocam Windows 11 bence şuan geçilecek bir sistem değil çok sorunları var ve bu sorunlar insanları kanser ediyor.
Elinde sonunda herkes geçecek hocam, yeni çıkacak oyunlar direk windows 11'e port edilecek sanırım.

Geçilir isterseniz anlatabilirim.

Çok kişi demiş donma problemleri var diye ama Windows 11 Windows 10'dan daha optimize bir sürüm

Bizzat ikisini de kullandım
Hocam ikisinide 5'er ay kullandım fakat optimize falan değil bence.

Elinde sonunda herkes geçecek hocam, yeni çıkacak oyunlar direk Windows 11'e port edilecek sanırım.

Hocam ikisini de 5'er ay kullandım fakat optimize falan değil bence.

Hocam galiba siz Windows 11 kullanmışsınız sizce aralarında bir fark var mıdır ya da Windows 11'in sıkıntıları nelerdir? Biliyor musunuz? Ve oyunlarda FPS düşme ile alakalı şeyler duydum bunlar doğru mudur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı