B brkpksnn Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #1 Red Dead Redemption 2 şu an indirimde sistemim kaldırmıyor. Ama yine alsam mı?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2022 #2 GeForce NOW ile değil ama başka bulut oyun hizmetleri vardır onlarla oynamayı deneyebilirsin ben yine de alırdım fiyatı iyi düştüyse.
GeForce NOW ile değil ama başka bulut oyun hizmetleri vardır onlarla oynamayı deneyebilirsin ben yine de alırdım fiyatı iyi düştüyse.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 9 Aralık 2022 #3 İleride sistemini yenilemeyi düşünüyorsan hiç düşünmeden al.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.740 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #4 Bence alın en azından hesabın değeri artar olmadı Geforce NOW'dan oynarsınız.
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 9 Aralık 2022 #5 Bir sonraki seviye bilgisayarım yok GTA5 alınır mı? Falan olacak herhalde GeforceNow veya xBox ile o kaldırmayan bilgisayarında tüm oyunları oynamak varken alıp kütüphanende niye çürüsün?
Bir sonraki seviye bilgisayarım yok GTA5 alınır mı? Falan olacak herhalde GeforceNow veya xBox ile o kaldırmayan bilgisayarında tüm oyunları oynamak varken alıp kütüphanende niye çürüsün?
B brkpksnn Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #6 Prime777 dedi: GeForce NOW ile değil ama başka bulut oyun hizmetleri vardır onlarla oynamayı deneyebilirsin ben yine de alırdım fiyatı iyi düştüyse. Genişletmek için tıkla... haklısınız teşekkürler alıyorum dursun en azından Walter H. White dedi: İleride sistemini yenilemeyi düşünüyorsan hiç düşünmeden al. Genişletmek için tıkla... alıyorum teşekkürler. Hyper_6902 dedi: Bence alın en azından hesabın değeri artar olmadı Geforce NOW'dan oynarsınız. Genişletmek için tıkla... teşekkürler alıyorum Ebu Zalim dedi: Bir sonraki seviye bilgisayarım yok GTA5 alınır mı? Falan olacak herhalde GeforceNow veya xBox ile o kaldırmayan bilgisayarında tüm oyunları oynamak varken alıp kütüphanende niye çürüsün? Genişletmek için tıkla... teşekkürler aldım.
Prime777 dedi: GeForce NOW ile değil ama başka bulut oyun hizmetleri vardır onlarla oynamayı deneyebilirsin ben yine de alırdım fiyatı iyi düştüyse. Genişletmek için tıkla... haklısınız teşekkürler alıyorum dursun en azından Walter H. White dedi: İleride sistemini yenilemeyi düşünüyorsan hiç düşünmeden al. Genişletmek için tıkla... alıyorum teşekkürler. Hyper_6902 dedi: Bence alın en azından hesabın değeri artar olmadı Geforce NOW'dan oynarsınız. Genişletmek için tıkla... teşekkürler alıyorum Ebu Zalim dedi: Bir sonraki seviye bilgisayarım yok GTA5 alınır mı? Falan olacak herhalde GeforceNow veya xBox ile o kaldırmayan bilgisayarında tüm oyunları oynamak varken alıp kütüphanende niye çürüsün? Genişletmek için tıkla... teşekkürler aldım.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 9 Aralık 2022 #7 brkpksnn dedi: Red Dead Redemption 2 şu an indirimde sistemim kaldırmıyor. Ama yine alsam mı? Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'da yok fakat boosteroid diye bir serviste var aylık 7.50 euro.
brkpksnn dedi: Red Dead Redemption 2 şu an indirimde sistemim kaldırmıyor. Ama yine alsam mı? Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'da yok fakat boosteroid diye bir serviste var aylık 7.50 euro.