Kale arkası oturma düzeni nasıl?

SadeceEfe

Hectopat
Merhaba, bir siteden bilet aldım 3 tane fakat farklı bloklardan ama kale arkası sorduğumda kale arkası oturma düzeni yok denildi tam olarak ne demek istedi bir de bu doğru mu acaba?

Merhaba, bir siteden bilet aldım 3 tane fakat farklı bloklardan ama kale arkası sorduğumda kale arkası oturma düzeni yok denildi tam olarak ne demek istedi bir de bu doğru mu acaba?

Hangi stad?

Biletleri hangi maç için aldığınıza ve stadyuma göre söylediğiniz şey değişir. Ama örnek vermek gerekirse rams park ya da Papara park gibi stadyumlarda böyle şey yoktur.

Hocam ben arkadaşımla yan yana oturabilir miyim kısacası?

Söylediğiniz şeyi anladım fakat sanırım evet. Tam emin değilim daha önce hiç böyle bir şey deneyimlemedim.

Hocam aldığım sitenin yardım kısmına yazdığımda öyle dediler umarım kavga çıkmaz.

Umarım hocam. Bu arada keşke kale arkası almasaydınız sadece gol anını görebiliyorsunuz ama yine de iyi seyirler

Genellikle kale arkasındaki kişiler hep birilerini ıslıklamaya kışkırtmaya veya kalecilere kendini duyurmaya çalışıyor. Bağırış çağırıştan maçı takip edemeyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…