Hocam siparişi verdim yarın kargoya verilecek diyor cumartesiye kadar yetişsin yeter antrenmanda diğer benim eski 5 yıllık emektar Nike'ları kullanırım artık
İdarelik bir şey istiyorsanız bilmiyorum yeni fiyatları ama Decathlon'da uygun fiyatlı eldivenler oluyordu. Onlara bakabilirsin. Gerçi 300 liraya aldığım eldiven 800 lira olmuş.
İdarelik bir şey istiyorsanız bilmiyorum yeni fiyatları ama Decathlon'da uygun fiyatlı eldivenler oluyordu. Onlara bakabilirsin. Gerçi 300 liraya aldığım eldiven 800 lira olmuş.
Öyle artık fiyatlar, normalde pembe Adidas alacaktım ama fiyatı iyiydi numarası yoktu ve ayrıca teslimatı geç geliyordu o yüzden vazgeçtim onlardan, bak mesela inanır mısın bilmem ama o az önce attığım resimdeki siyah Nike'ı 2018 yılında 90 TL'ye aldım hala kullanıyorum artık o bir emektar yüzeyi aşındı iyice bilek kısmı ipleri patladı elime zor sığıyor.
İyi almışsınız hocam bende o eldiveni alacaktım. Decathlon'da hemen hemen aynı fiyata kemikli eldiven olduğunu görünce onu aldım. Alışması bayağı uzun sürdü ama değer.
İyi almışsınız hocam bende o eldiveni alacaktım. Decathlon'da hemen hemen aynı fiyata kemikli eldiven olduğunu görünce onu aldım. Alışması bayağı uzun sürdü ama değer.
Hocam Decathlon'daki eldivenlerin videosunu izlemiştim bir ara yüzey kalitesiz diyorlardı ucuz olanına, biraz daha yüksek fiyatlı olanıda bilmiyorum. Decathlon F/P açısından gayet iyi.
Futbol tutkunları için üretilen profesyonel ve kemikli kaleci eldiveni gibi kaleci eldivenlerini Decathlon'da bulabilir, dilediğiniz futbolcu eldivenini alabilirsiniz.
www.decathlon.com.tr
Bunu kullanıyordum hocam. Gayet iyiydi. Eldivenden parmağım çıkana kadar kullandım.
Futbol tutkunları için üretilen profesyonel ve kemikli kaleci eldiveni gibi kaleci eldivenlerini Decathlon'da bulabilir, dilediğiniz futbolcu eldivenini alabilirsiniz.
www.decathlon.com.tr
Sonra buna geçtim. Malzeme kalitesi güzel bence. Su falan döküldüğü zaman güzel yapışıyor topa.