Kaleci eldiveni önerisi

ibr0xn

Picopat
Daha fazla  

Arkadaşlar sorum şu: Üstteki çıtçıt yok, bileği tam sarmak için lastik gibi giyiliyor galiba ve kemiksiz. Not: U-14 maçlarda giyicem, toplar sert. Alttakinin ise çıtçıtı var, bileği tam sarıyor ve kuvvetli ama modeli vs. kötü bence ve kemikli hareket kısıtlanıyor. Maçlara çıkacağım, sizce hangisini almayayım? Hangi model daha iyidir? Üstteki performans düşüşü yaşatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar sorum şu: Üstteki çıtçıt yok, bileği tam sarmak için lastik gibi giyiliyor galiba ve kemiksiz. Not: U-14 maçlarda giyicem, toplar sert. Alttakinin ise çıtçıtı var, bileği tam sarıyor ve kuvvetli ama modeli vs. kötü bence ve kemikli hareket kısıtlanıyor. Maçlara çıkacağım, sizce hangisini almayayım? Hangi model daha iyidir? Üstteki performans düşüşü yaşatır mı?
Üsttekinin orijinali Adidas Predatör,orijinal olsa direk onu derdim ama orijinal değil.O yüzden alttakine de şans verilebilir fakat kemikli ise bence üstteki.Elinizde rahatsızlık yoksa kemikli eldiven hem elinize zarar hem hareket kısıtlıyor.Ben üsttekini tercih ederim.

Selam dostum oncelikle iyi geceler alttaki veya usttekini degil alttakinin yari Pro modelini al 6 aydir kullanıyorum memnunum.

Hocam net xhappy, fakat gidin bir boks bandajı alın onunlada sarın elinizi eldiveni sonra takın, kaç kere o bandaj sayesinde kalede sakatlıktan döndüm.

Üsttekinin orijinali Adidas Predator, orijinal olsa direk onu derdim ama orijinal değil. O yüzden alttakine de şans verilebilir fakat kemikli ise bence üstteki. Elinizde rahatsızlık yoksa kemikli eldiven hem elinize zarar hem hareket kısıtlıyor. Ben üsttekini tercih ederim.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Selam dostum oncelikle iyi geceler alttaki veya usttekini degil alttakinin yari Pro modelini al 6 aydir kullanıyorum memnunum.

Bakayım, teşekkür ederim.

Hocam net xhappy, fakat gidin bir boks bandajı alın onunlada sarın elinizi eldiveni sonra takın, kaç kere o bandaj sayesinde kalede sakatlıktan döndüm.

Tamamdır, yapacağım hocam teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı