Kaleci için ekipman önerisi

Asriege

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Mevkim kaleci ve güzel krampon ve eldiven bakıyorum, eldiven olarak "Reusch Attrakt R3"ü beğendim. Önerilerinizi bekliyorum.
?

Son düzenleme:
Türkiye'de kaleci eldiveni konusunda sıkıntı yaşarsın. Hele bu zamanda daha çok yaşarsın. 2017 kasım'da gelmişti Adidas'ın 2018 sezon eldivenleri. 2019 yılıyla birlikte kaleci eldivenleri Türkiye'de satılmamaya başlandı. Kramponlar ise eskisi kadar fazla çeşitle satılmıyor.

Ne yapmalıyım peki

Yurt dışında tanıdık biri varsa oradan sana kargolasın. Yurt dışında önem veriliyor spor ekipman ve aksesuarlarına.

Şimdi baktım markaların internet sitelerine. Adidas sadece bir tane eldiven satıyor. 80 TL ve kötü bir eldiven. Çünkü top elinden kayıyor, elini iyi bir şekilde sarmıyor ve dış kesim bir eldiven. Nike satıyor ama en ucuz eldiveni 350 TL. Bence iyi bir eldiven ama maddi durumun iyiyse ve kaleciliğe önem veriyorsan Nike'ın 1000 TL olan eldivenini al.

Puma ya da baktım. En ucuz eldiveni 150 TL ama önermem. Adidas'ın eldiveni gibi sıkıntı yaşatır. 400 TL olan bir eldiven var ama fiyatına göre çok iyi özellikleri yok. Aslında Puma alırsan direkt

Future Grıp 5.1 Hybrıd al ama fiyatı 850 TL. Reusch ve UHLSport marka eldiven zor bulunur. Bana kalırsa Reusch en iyi eldiven üreticisi ama Türkiye'de nerede satılır ve satıcı güvenilir midir bilemem. Adidas, Nike ve Puma bile en iyi eldivenlerini en azından Türkiye internet mağazasında satmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…