Sardunya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 453 Çözümler 2 25 Kasım 2021 #1 Karşı takım geldi diyelim kalecide topa odaklı topa vurmaya çalışırken topa vurdu defans oyuncusuda topu kornere attı. Ancak topa vururken rakip takımın oyuncusu yerdeyse penaltı olur mu? TFF maddesi olarak yazarsanız sevinirim.
Karşı takım geldi diyelim kalecide topa odaklı topa vurmaya çalışırken topa vurdu defans oyuncusuda topu kornere attı. Ancak topa vururken rakip takımın oyuncusu yerdeyse penaltı olur mu? TFF maddesi olarak yazarsanız sevinirim.
aliaksandr Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 1.587 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 25 Kasım 2021 #2 Müdahale sertse oyuncu düştüyse net penaltı. TFF maddesi yazısını sonradan gördüm mesajıda silemiyorum pardon.
Müdahale sertse oyuncu düştüyse net penaltı. TFF maddesi yazısını sonradan gördüm mesajıda silemiyorum pardon.
4 470401 Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.235 Çözümler 1 25 Kasım 2021 #3 Cevabını Buradan bulabilirsiniz.