LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 9 Ocak 2019 #11 The Böbrek Mafyası dedi: Atsın diye değil aslında. Kediler sahiplerinin yanına avlarının güvende olacağını düşündükleri için getirirler. O yüzden avı gibi değer verdiği oyuncaklarını da insanların çevresinde oynamak isterler. Genişletmek için tıkla... Kediler ilginç hayvanlar. Handsome Reis dedi: Ben bir tanıdığımın kedisiyle bahçede oynarken dal tuttum ve kedi 70 cm falan yüksekliğe zıplayıp atladı. Kediler firarda. Genişletmek için tıkla... Kedi senden iyi tutuyor
The Böbrek Mafyası dedi: Atsın diye değil aslında. Kediler sahiplerinin yanına avlarının güvende olacağını düşündükleri için getirirler. O yüzden avı gibi değer verdiği oyuncaklarını da insanların çevresinde oynamak isterler. Genişletmek için tıkla... Kediler ilginç hayvanlar. Handsome Reis dedi: Ben bir tanıdığımın kedisiyle bahçede oynarken dal tuttum ve kedi 70 cm falan yüksekliğe zıplayıp atladı. Kediler firarda. Genişletmek için tıkla... Kedi senden iyi tutuyor
The Böbrek Mafyası Hectopat Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 390 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2019 #12 LeViAcKeRMaN dedi: Kediler ilginç hayvanlar. Kedi senden iyi tutuyor Genişletmek için tıkla... Şurada anlatmış meraklısına Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LeViAcKeRMaN dedi: Kediler ilginç hayvanlar. Kedi senden iyi tutuyor Genişletmek için tıkla... Şurada anlatmış meraklısına Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et