Kalecileri Avlamak

Maingoktug

Hectopat
Daha fazla  
Selam! Araştırdım, fakat pek bir şey bulamadım bu yüzden sizlerden deneyimleriniz hakkında cevap yazmanızı istiyorum.
Konu: Kalecilerin kurtarmakta en çok zorlandığı yerler. (Uzak mesafe-penaltı).
Şimdiden teşekkür ederim.

Selam! Araştırdım, fakat pek bir şey bulamadım bu yüzden sizlerden deneyimleriniz hakkında cevap yazmanızı istiyorum.
Konu: Kalecilerin kurtarmakta en çok zorlandığı yerler. (uzak mesafe-penaltı).

Köşelere veya çatala gönder şahsen bir kaleciyim ve bu dediğim yerlere vurursan %70 gol olabiliyor ama kalecinin kolları ve uçma fiziği iyiyse tutar ama sakın kaleci ile karşı karşıyayken korkma kaleci seni her zaman darlamaya başlar üstüne koşar seni korkutmaya çalışır veya pozisyon elde etmemen için uğraşır kaleci ile karşı karşıyayken heyecan yaşandığını biliyorum ama bunu kaleciler yaşamıyor heyecanı o yüzden sogukkanlı davranıp topu kurtarabiliyorlar veya çok havaya girip ne de olsa tutarım herhalde kafası ile gol yiyebiliyorlar ara sıra (mesela ben) ve ayağının iç tarafıyla vur ama dardaysan bekleme direk vur bekleme ama çok sıkışık pozisyon değilse ayağının içiyle alt köşeler veya çatala gönder yapabiliyorsan kaleciyi çalımlamayı düşünmemeni öneririm kaleci kolay kolay fake yemez ama kaleciden kaleciye değişir o işler işte fiziğininde iyi olması lazım onun için.

Konu: Kalecilerin kurtarmakta en çok zorlandığı yerler. (Uzak mesafe-penaltı).
Penaltıyı kaleci kurtarmaz aslında oyuncu atamaz. Futbolcunun doksana taktığı penaltıyı kurtaracak kaleci yok mesela. Uzun şutta da mümkün olduğunca yerden sert şutlar atmaya çalışın özellikle köşeye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı