Kalecilik nasıl geliştirilir?

brodie

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Okulda sınıf turnuvalarında kalecilik yapıyorum. Bazen gerçekten iyi oynayıp hiç gol yemiyorum bazen de 9 10 tane gol yiyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim kötü oynadığımda arkadaşlarım ciddi dalga geçiyor ve rahatsız olmaya başladım. Her maça çıkarken stres oluyorum bir de bir kere gol yiyince art arda goller yemeye başlıyorum. Nasıl gelişebilirim? Okulun kaleleri çok büyük değil ve dışarıda antrenman yapma fırsatım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim toptan korkma bazı kaleciler forvet veya şut çekenler ceza sağası içinde şu çekişerde gözünü kapatıyor refleks olayı olmuş onu yapma. Eğer adam ile karşı karşı kalıyorsan savunmayı geçtiyse yapabileceğin çok şey yok uzaktan şutlarda defans adamın şut çekmesini belli bir acısını engellemesi lazım takım arkadaşların ile anlaş knk şöyle müdale et sen sağ taraftan sut çektirme soldan vursun solu ben tutuyorum doğru önüme düşer falan fistan... öbür açısında müddale edebileceğin bir pozisyonda kal. Kaleci isen pozisyonun iyi olmak zorunda.

Mevkin kalecilik değildir belki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…