Kalecilik yapmak

kubicayir

Decapat
Daha fazla  
Cümleten selamünaleyküm. 17 yaşına yeni girdim 1.75 boyum var. 12 yaşından beri kaleciyim ama kulüplerde falan oynamadım halı saha okul gibi yerlerde oynadım sağlam olduğumu düşünüyorum. Bu saatten sonra kariyer yapılabilir mi? Teşekkür ederim.

En iyi ihtimal 2.lig.İnstagramdan 88tactic diye bir hesap var dmden ona sor.Kamplar var bir otele götürüyorlar 4-5 gün antrenman maç vs yaptırıyorlar.Çoğu kulüp izliyor o kampları.Sen en iyisi şehrinin takımının kulübüne gir.Bazıları 14 yaş üstü almıyor ama dene şansını.2 sene hem takım antrenmanları hem de sağlam bir bireysel antrenman yap.Sonra o kamplar git.Ve arada boy uzatma antrenmanları yap.

Bursada yaşıyorum Bursasporun altyapısına girebilir miyim acaba?

Bursada yaşıyorum Bursasporun altyapısına girebilir miyim acaba?
Kurs ve altyapı olarak ikiye ayrılırlar genelde.Kurs çocuklara parayla futbol öğretilir.Arada kurslarda seçme yaparlar.Seçme sonucu gerçekten iyi oynayanlar altyapıya girer.Altyapıya girdiğinizde iyi oynarsanız a takım oynayamazsanız 3. ligde bir Anadolu takımına gönderilirsiniz.

Ve Instagram sayfasına baktım 8500 TL kamp ücretinden bahsediyorlar. Benim için çok fazla maalesef

1 seneye kadar Kanada'ya gideceğim inşallah babam orada yaşıyor. Eğer burada kendimi geliştirirsem orada bir şeyler yapabilir miyim?

1 seneye kadar Kanada'ya gideceğim inşallah babam orada yaşıyor. Eğer burada kendimi geliştirirsem orada bir şeyler yapabilir miyim?
Kanada ligi biraz sert ve eski futbola dayalı bir lig.Ve futbola çok önem vermeyen bir ülke.Kaleciler için iletişim çok önemlidir.Stoperlere sağa git sola git baskı yap gibi.Oranın dilini iyice öğren.Ve ligleri eski futbola dayalı olduğu için uzun boy gereklidir.Sağlam bir temel yaparsanız orada rahat futbolcu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…