Kaleciyken Topu Tutamamak

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bazen kaleye geçiyorum. Sert şut çektiklerinde elimi koyuyorum fakat elim yamuluyor top içeri giriyor. Hangi kasımı geliştirmeliyim? Bir de atlarken yere düştüğümde canım çok yanıyor. Zayıf olduğum için mi?

Zayıfsan ellerin de küçüktür demektir. Topun küçük bir şey olmadığını varsayarsak tutman zor. Kilo alman ve refleklerini geliştirmen, sıçramak için bacak kası, kol kası gibi kaslar gerek.

Zayıfsan ellerin de küçüktür demektir. Topun küçük bir şey olmadığını varsayarsak tutman zor. Kilo alman ve refleklerini geliştirmen, sıçramak için bacak kası, kol kası gibi kaslar gerek.

Ellerim küçük değil. Giydiğim eldiven 10 beden. Sıkıntı topu tutmakta değil. Top hızlı bir şekilde geldiğinde elimle topa karşı koyamıyorum.

Ellerim küçük değil. Giydiğim eldiven 10 beden. Sıkıntı topu tutmakta değil. Top hızlı bir şekilde geldiğinde elimle topa karşı koyamıyorum.
Toptan korkuyorsun o zaman. Evde duvara karşı atıp kendin tutmaya çalış o zaman. Toptan korkmuyorum deme böyle bir sorunun varsa içten çözmek zorundasın.

Bileğini kuvvetlendirmelisin. Çevik olmalı ve reflekslerini her daim geliştirmelisin. Bir kalecinin kendini her daim geliştirebileceği tek konu çeviklik ve refleks üzerinedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…