Kalem desteği olmayan tablette kalem kullanılabilir mi?

larkuzunn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben ufak tefek cizim tasarim işleri yapmak icin bir tablet almak istiyorum. Bütçem biraz kısıtlı oldugu icin ucuz yollu bir tablet alacağım. Samsung Tab A8 ya da A7 Lite falan düşünüyorum. Bunlardan birini alıp kendim ekstra kalem alıp kullanabilir miyim? Bu arada uygun fiyatli tablet önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Hocam Tab S serisi almanız gerekli. S6 ve sonrasına bakabilirsiniz. Diğer türlü gerçek kalem gibi kullanım alamazsınız.

Algılıyorsa neden olmasın.
Algılıyorsa neden olmasın diye bir düşünce tarzı yok efendim. Kalemin olayı kalın, ince yazmalar üstündeki tuşun işlevidir. Siz rastgele bir cihaza aa bak bunda ćalışıyor derseniz aldığınız kaleme boşuna para vermis olursunuz. Onun yerine gidip kırtasiyeden arkası dokunmatikle çalışan bir tükenmez kalemi 10 liraya almak bile daha iyidir.

Algılıyorsa neden olmasın diye bir düşünce tarzı yok efendim. Kalemin olayı kalın, ince yazmalar üstündeki tuşun işlevidir. Siz rastgele bir cihaza AA bak bunda ćalışıyor derseniz aldığınız kaleme boşuna para vermis olursunuz. Onun yerine gidip kırtasiyeden arkası dokunmatikle çalışan bir tükenmez kalemi 10 liraya almak bile daha iyidir.

O 10 liralık kalemlerin dokunmatik kısmı çok pürüzlü olduğu ve gerdirilmemiş, bol bir yapısı olduğu için yazı yazarken çok zorlaştırıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı