Kalem destekli tablet önerisi

Slash134

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Genellikle video izleme ve e-book okumak için kalem destekli tablet aramaktayım. Bütçe 1500-1600 TL'dir. Bir çok tablette olan kalemle dokunurken eli de algılama problemini yaşamayacağım tablet aramaktayım. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Genellikle video izleme ve e-book okumak için kalem destekli tablet aramaktayım. Bütçe 1500-1600 TL'dir. Bir çok tablette olan kalemle dokunurken eli de algılama problemini yaşamayacağım tablet aramaktayım. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

O bütçe ile bulman imkansıza yakın.

eTab-5 ROM atın kullanın, hala hızlı 300'e bulursunuz. Para cepte kalsın.
(Ben kullanıyorum, hala hızlı)

Screenshot_2021-12-01-07-14-17-783_com.vivaldi.browser.png

1370 sanal mağazalar
1800 TL Vatan, Teknosa,Beko mağaza fiyatı.

8000mah baya baya büyük bataryası var.
Ram 3/32gb
Ama bu fiyata kalemli tablet sıfırı yok.
Apple sadece kalemi 1900 Tl
Huawei 800-900 TL (kalem+şarj edici)
Logitech Cryon var 500-600 TL
Yani profesyonel kalemli Tabletler çok pahalı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı