BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 971 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 Merhaba, bir yerlerde görmüştüm. Kalemi veya sivri gibi katlanmış kağıtları çok sert fırlatıyorlar, nasıl yapabilirim?
Merhaba, bir yerlerde görmüştüm. Kalemi veya sivri gibi katlanmış kağıtları çok sert fırlatıyorlar, nasıl yapabilirim?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Ocak 2023 #2 1. Adım: Elinle kalemi tut. 2. Adım: Fırlat.
Sefaltnts3945 Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 686 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu yardımcı olur.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.375 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 27 Ocak 2023 #4 Bir cinayete yol açmayı hiç istemem. Söylerdim yoksa... Düzenleme; Şaka bir yana, kalem ve kağıtta işe yarar mı bilemiyorum ama iskambil kağıtları tarzındaki şeylerde böyle bir yöntem var. Yukarıda videosunu atmış zaten arkadaş.
Bir cinayete yol açmayı hiç istemem. Söylerdim yoksa... Düzenleme; Şaka bir yana, kalem ve kağıtta işe yarar mı bilemiyorum ama iskambil kağıtları tarzındaki şeylerde böyle bir yöntem var. Yukarıda videosunu atmış zaten arkadaş.