S StevefromMinecraft Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Merhaba. Kaliteli metal mekanik uçlu kalem istiyorum. Her bütçeden tavsiyesi olur, bir de sağlam ve uzun ömürlü olursa tadından yenmez.
Merhaba. Kaliteli metal mekanik uçlu kalem istiyorum. Her bütçeden tavsiyesi olur, bir de sağlam ve uzun ömürlü olursa tadından yenmez.
xCrasiAx Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 365 Yer İstanbul 23 Kasım 2024 #2 StevefromMinecraft dedi: Merhaba. Kaliteli metal mekanik uçlu kalem istiyorum. Her bütçeden tavsiyesi olur, bir de sağlam ve uzun ömürlü olursa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Faber Castell mavi uçlu kalem 0.7 al keyfine bak, kaybetmedikten sonra sıkıntı yok içinde uç kalırsa temizlemek kolay.
StevefromMinecraft dedi: Merhaba. Kaliteli metal mekanik uçlu kalem istiyorum. Her bütçeden tavsiyesi olur, bir de sağlam ve uzun ömürlü olursa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Faber Castell mavi uçlu kalem 0.7 al keyfine bak, kaybetmedikten sonra sıkıntı yok içinde uç kalırsa temizlemek kolay.