whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 17 Ekim 2019 #1 Bu ikisi arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? Başka önerilere de açığım. Rotring Rapid 0.7 mm Siyah Versatil Kalem Rotring Rapid 0.7 mm Siyah Versatil Kalem en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Scrikss Pro S 0.7 mm Kırmızı Versatil Kalem Scrikss Pro S 0.7 mm Kırmızı Versatil Kalem en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr
Bu ikisi arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? Başka önerilere de açığım. Rotring Rapid 0.7 mm Siyah Versatil Kalem Rotring Rapid 0.7 mm Siyah Versatil Kalem en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Scrikss Pro S 0.7 mm Kırmızı Versatil Kalem Scrikss Pro S 0.7 mm Kırmızı Versatil Kalem en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 19 Ekim 2019 #2 Scrikss olanı denemedim ama Rotring Rapid olanını arkadaşta vardı birkaç kez elime almıştım güzel bir kalem.
Scrikss olanı denemedim ama Rotring Rapid olanını arkadaşta vardı birkaç kez elime almıştım güzel bir kalem.
whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 19 Ekim 2019 #3 24099 dedi: Scrikss olanı denemedim ama Rotring Rapid olanını arkadaşta vardı birkaç kez elime almıştım güzel bir kalem. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
24099 dedi: Scrikss olanı denemedim ama Rotring Rapid olanını arkadaşta vardı birkaç kez elime almıştım güzel bir kalem. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.