Kalem puff nereden bulunur?

WompWoomp

Centipat
Kalem puff istiyorum. Likiti ve şarjı yeniden kullanılabilen olanlardan. İnce olması hoşa gidiyor genel olarak onun için istiyorum. Aşağıya linkler bıraktım genel manada bunlara benzeyen ve uzun ömürlü olan bir puff öneriniz var mıdır? Bütçe ortalama 1300 küsur falan likit harici.

Uwell Caliburn Pod - En Uygun Fiyat

Puff cihazlar kullan at cihazlardır. 1300 e normal doldurulabilir bir cihaz arıyorsan iyi bir model yok. 1800 2000 civarında doldurulabilir normal iyi bir pod alabilirsin, nord 4 önerebilirim. Puff(kullan at) istiyorsan da onlarda 700 900 aralığındadır. 20 bin çekimlik pufflar 1 ile 3 hafta arasında kullanırsın.

Puff cihazlar kullan at cihazlardır. 1300 e normal doldurulabilir bir cihaz arıyorsan iyi bir model yok. 1800 2000 civarında doldurulabilir normal iyi bir pod alabilirsin, nord 4 önerebilirim. Puff(kullan at) istiyorsan da onlarda 700 900 aralığındadır. 20 bin çekimlik pufflar 1 ile 3 hafta arasında kullanırsın.
Bende şu an 25 k ve 20 k var zaten döne döne içiyorum. Ama YouTube de gördüğüm bi ince vape vardı. Yani nasıl anlatırım bilmiyorum, elektrik sigaranın küçük hali ve kullan at değil.

1ml 2ml likit hazneli dolum yapılabilir cihazlardan bahsediyorsun, eğer elindeki cihazlardan memnunsan yeni bir fantezi aramana gerek yok bence. Vozollardan aldığın performansı daha ufak olan bu cihazlardan alamayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı