Kaleminin verimli kullanılabileceği 10-15 bin TL tablet önerisi

Yer
Çorum
Daha fazla  
Bütçe: 10.000-15.000
Kalemini verimli kullanıp kağıda yazar gibi hissedebileceğim bir tablet arıyorum. Onun dışında oyun, film, ofis programlarına rahat rahat takılabileceğim ekranı da bir tık büyük olan bir model arıyorum. Xiaomi Tab hoşuma gitti ama kalemle gelmiyor sanırım. Onu bilen varsa yoruma açığım. Xiaomi kullanıcısıyım genellikle, kulaklığım saatim, telefonum Xiaomi hoşuma da gidiyor aslında. Tab 6 da düşündüm tabii ama Samsung veya başka markalar ne sunuyor tabii merak ediyorum. Zamanında MatePad 10.4 almıştım memnundum ama kalemi yoktu. İşlemci MediaTek olmasın.

Bütçe: 10.000-15.000
Kalemini verimli kullanıp kağıda yazar gibi hissedebileceğim bir tablet arıyorum. Onun dışında oyun, film, ofis programlarına rahat rahat takılabileceğim ekranı da bir tık büyük olan bir model arıyorum. Xiaomi Tab hoşuma gitti ama kalemle gelmiyor sanırım. Onu bilen varsa yoruma açığım. Xiaomi kullanıcısıyım genellikle, kulaklığım saatim, telefonum Xiaomi hoşuma da gidiyor aslında. Tab 6 da düşündüm tabii ama Samsung veya başka markalar ne sunuyor tabii merak ediyorum. Zamanında MatePad 10.4 almıştım memnundum ama kalemi yoktu. İşlemci MediaTek olmasın.
Samsung tab s5se den beri bu işi yapıyor.
5.seri,6.seri,7.seri,8.seri,9.seri ve 10 seri var.
9-10 yılık tecrübe ile kalem ✏️ ile tıklamanın da fazlasını sunar..

Screenshot_2024-12-25-20-19-21-065_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Screenshot_2024-12-25-20-18-26-195_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Üsttekinde zayıf basit işlemci var.
Kılıf+Kalem hediyeli. Kalem ancak tıklamaya yarar .

Alttaki Samsung ise sadece tiklamak,yazmak değil daha fazlasını sunar...
Bütçe az ise 6/128 olanı.. Bütçe sorun yoksa 8gb olanı alın...

S pen dedikleri kalem kutudan çıkıyor değil mi ?
Tabiki standart ve sadece kalem ✏️ değil.
Bazi modellerin kalemi var sadece tıklıyorsunuz yada basit çizim bunu yapan 500tl kalemler var.
S pen tamamen farklı bir teknoloji..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı