H HoneyBee Yoctopat Katılım 17 Ekim 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 14:38 #1 Sizce bu şekilde kullanabilir miyim? Kalemin ucunu elimden geldiğince düz yapmaya çalıştım.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.200 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 14:48 #2 HoneyBee dedi: Sizce bu şekilde kullanabilir miyim? Kalemin ucunu elimden geldiğince düz yapmaya çalıştım. Eki Görüntüle 2590883 Genişletmek için tıkla... Aynısını ben de yapıyorum fakat biraz daha sağ tarafına koyarsanız daha iyi olur bu sefer sağ taraf üstte kalır.
HoneyBee dedi: Sizce bu şekilde kullanabilir miyim? Kalemin ucunu elimden geldiğince düz yapmaya çalıştım. Eki Görüntüle 2590883 Genişletmek için tıkla... Aynısını ben de yapıyorum fakat biraz daha sağ tarafına koyarsanız daha iyi olur bu sefer sağ taraf üstte kalır.
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.013 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 14:48 #3 İyice düzleştir yukarı çok baskı yapmasın.
H HoneyBee Yoctopat Katılım 17 Ekim 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 14:51 #4 Jezo dedi: Aynısını ben de yapıyorum fakat biraz daha sağ tarafına koyarsanız daha iyi olur bu sefer sağ taraf üstte kalır. Eki Görüntüle 2590887 Genişletmek için tıkla... Jezo dedi: Aynısını ben de yapıyorum fakat biraz daha sağ tarafına koyarsanız daha iyi olur bu sefer sağ taraf üstte kalır. Eki Görüntüle 2590887 Genişletmek için tıkla... Biraz daha sağ tarafa koymak isterdim ama bu sefer de fana değme riski olacak herhangi bir zarar gelir mi bu şekilde.
Jezo dedi: Aynısını ben de yapıyorum fakat biraz daha sağ tarafına koyarsanız daha iyi olur bu sefer sağ taraf üstte kalır. Eki Görüntüle 2590887 Genişletmek için tıkla... Jezo dedi: Aynısını ben de yapıyorum fakat biraz daha sağ tarafına koyarsanız daha iyi olur bu sefer sağ taraf üstte kalır. Eki Görüntüle 2590887 Genişletmek için tıkla... Biraz daha sağ tarafa koymak isterdim ama bu sefer de fana değme riski olacak herhangi bir zarar gelir mi bu şekilde.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.200 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 14:54 #5 HoneyBee dedi: Biraz daha sağ tarafa koymak isterdim ama bu sefer de fana değme riski olacak herhangi bir zarar gelir mi bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Fanlara gelmiyorsa bir sorun olmaz.
HoneyBee dedi: Biraz daha sağ tarafa koymak isterdim ama bu sefer de fana değme riski olacak herhangi bir zarar gelir mi bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Fanlara gelmiyorsa bir sorun olmaz.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.760 Makaleler 5 Çözümler 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 16:08 #6 Kalemin GPU'ya gelen ucu da sivri sanırım. O şekilde uzun vadede kullanmanızı tavsiye etmem.
H HoneyBee Yoctopat Katılım 17 Ekim 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 16:10 #7 Damon Salvatore dedi: Kalemin GPU'ya gelen ucu da sivri sanırım. O şekilde uzun vadede kullanmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Yok orayı düzledim sivri değil yani.
Damon Salvatore dedi: Kalemin GPU'ya gelen ucu da sivri sanırım. O şekilde uzun vadede kullanmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Yok orayı düzledim sivri değil yani.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.760 Makaleler 5 Çözümler 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 16:22 #8 HoneyBee dedi: Yok orayı düzledim sivri değil yani. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sorun olacağını sanmıyorum.
HoneyBee dedi: Yok orayı düzledim sivri değil yani. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sorun olacağını sanmıyorum.