Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.379 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2025 #1 Selamlar arkadaşlar, ya YKS öğrencisiyim öyle tablet alsam daha mı az avantajı olur? Benim kitaplar var zaten PDF içerisinde çözmeyeceğim. Sizce kalemsiz mi alsam? Honor X9 düşünüyorum diğer türlü Samsung S6 Lite. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2025
Selamlar arkadaşlar, ya YKS öğrencisiyim öyle tablet alsam daha mı az avantajı olur? Benim kitaplar var zaten PDF içerisinde çözmeyeceğim. Sizce kalemsiz mi alsam? Honor X9 düşünüyorum diğer türlü Samsung S6 Lite.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 1.875 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #2 Bence kalem her türlü işine yarar.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.683 Makaleler 15 Çözümler 431 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Temmuz 2025 #3 Kitap için kullanmayacağınıza eminseniz kalemsiz alın.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.066 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #5 Bütçeyi arttırma fırsatın varsa S9 FE kusursuz.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.379 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2025 #6 Teru dedi: Kitap için kullanmayacağınıza eminseniz kalemsiz alın. Genişletmek için tıkla... Kitaplar var kitap sıkıntım yok ben dijitalde çözmekten zevk alamıyorum. shwif dedi: Bütçeyi arttırma fırsatın varsa S9 FE kusursuz. Genişletmek için tıkla... 2. el anca alırım.
Teru dedi: Kitap için kullanmayacağınıza eminseniz kalemsiz alın. Genişletmek için tıkla... Kitaplar var kitap sıkıntım yok ben dijitalde çözmekten zevk alamıyorum. shwif dedi: Bütçeyi arttırma fırsatın varsa S9 FE kusursuz. Genişletmek için tıkla... 2. el anca alırım.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.683 Makaleler 15 Çözümler 431 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Temmuz 2025 #7 Bilgici1 dedi: Kitaplar var kitap sıkıntım yok ben dijitalde çözmekten zevk alamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman en az 6 GB RAM'li bir Android tablet alın.
Bilgici1 dedi: Kitaplar var kitap sıkıntım yok ben dijitalde çözmekten zevk alamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman en az 6 GB RAM'li bir Android tablet alın.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.379 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2025 #8 Teru dedi: O zaman en az 6 GB RAM'li bir Android tablet alın. Genişletmek için tıkla... Asıl işim PC tabletı video için alıyorum. Sizce hangisi mantıklı? Bence 120 Hz var X9 iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2025
Teru dedi: O zaman en az 6 GB RAM'li bir Android tablet alın. Genişletmek için tıkla... Asıl işim PC tabletı video için alıyorum. Sizce hangisi mantıklı? Bence 120 Hz var X9 iyi.