T therock98 Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #11 alicsndemir dedi: Maddesine göre değişir parmak izi dediğimiz şey parmaktaki yağın parmak iziniz şeklinde malzemede kalması duru mudur? Kâğıt veya kumaş gibi malzemeler parmak izi toplamak için hiç uygun değillerdir. Herhangi bir suç işlediyseniz itiraf edin. Genişletmek için tıkla... Hocam kalem kutusundan ne suçu işlenir yigitbil1 dedi: 50 TL için parmak izini polise verip hırsızı bulup 50 TL'yi geri mi alacaksınız hocam? Neden parmak izini merak ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam 50 TL'mi almışlar bugün öğle saatlerinde Youtube'da parmak izi falan alma videolarını gördüm bende parmak izi almayı deneyeceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alicsndemir dedi: Maddesine göre değişir parmak izi dediğimiz şey parmaktaki yağın parmak iziniz şeklinde malzemede kalması duru mudur? Kâğıt veya kumaş gibi malzemeler parmak izi toplamak için hiç uygun değillerdir. Herhangi bir suç işlediyseniz itiraf edin. Genişletmek için tıkla... Hocam kalem kutusundan ne suçu işlenir yigitbil1 dedi: 50 TL için parmak izini polise verip hırsızı bulup 50 TL'yi geri mi alacaksınız hocam? Neden parmak izini merak ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam 50 TL'mi almışlar bugün öğle saatlerinde Youtube'da parmak izi falan alma videolarını gördüm bende parmak izi almayı deneyeceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Twizzist Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #12 therock98 dedi: Hocam kalem kutusundan ne suçu işlenir Hocam 50 TL'mi almışlar bugün öğle saatlerinde Youtube'da parmak izi falan alma videolarını gördüm denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benimde çalmışlardı o sıra da kameralar bozuktu.
therock98 dedi: Hocam kalem kutusundan ne suçu işlenir Hocam 50 TL'mi almışlar bugün öğle saatlerinde Youtube'da parmak izi falan alma videolarını gördüm denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benimde çalmışlardı o sıra da kameralar bozuktu.
T therock98 Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #13 Twizzist dedi: Benimde çalmışlardı o sıra da kameralar bozuktu. Genişletmek için tıkla... Artık cebimde taşıyacağım parayı.
Twizzist dedi: Benimde çalmışlardı o sıra da kameralar bozuktu. Genişletmek için tıkla... Artık cebimde taşıyacağım parayı.
Twizzist Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #14 therock98 dedi: Artık cebimde taşıyacağım parayı. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yaptım ondan sonra.
therock98 dedi: Artık cebimde taşıyacağım parayı. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yaptım ondan sonra.
T therock98 Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #15 Twizzist dedi: Bende öyle yaptım ondan sonra. Genişletmek için tıkla... Aç gezdim bütün gün o koydu en çok
Twizzist dedi: Bende öyle yaptım ondan sonra. Genişletmek için tıkla... Aç gezdim bütün gün o koydu en çok
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 21 Mart 2023 #16 therock98 dedi: Aç gezdim bütün gün o koydu en çok Genişletmek için tıkla... Veresiye yok muydu hocam?(*_*)
therock98 dedi: Aç gezdim bütün gün o koydu en çok Genişletmek için tıkla... Veresiye yok muydu hocam?(*_*)
Twizzist Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #17 therock98 dedi: Aç gezdim bütün gün o koydu en çok Genişletmek için tıkla... Hocam biz öğretmenler günü için topluyorduk para bendeydi sonra çalınan parayı kendim koydum.(ailemin parası ile)
therock98 dedi: Aç gezdim bütün gün o koydu en çok Genişletmek için tıkla... Hocam biz öğretmenler günü için topluyorduk para bendeydi sonra çalınan parayı kendim koydum.(ailemin parası ile)
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 21 Mart 2023 #18 Paranızı cebinizde taşıyın, kalemligi siz ellediyseniz ve başka yerlere değmişse iz gitmiş olabilir.
T therock98 Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #19 Aurora1 dedi: Veresiye yok muydu hocam?(*_*) Genişletmek için tıkla... Yoktu hocam. Lychnica0 dedi: Paranızı cebinizde taşıyın, kalemligi siz ellediyseniz ve başka yerlere değmişse iz gitmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Cebimde taşıyacağım artık.
Aurora1 dedi: Veresiye yok muydu hocam?(*_*) Genişletmek için tıkla... Yoktu hocam. Lychnica0 dedi: Paranızı cebinizde taşıyın, kalemligi siz ellediyseniz ve başka yerlere değmişse iz gitmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Cebimde taşıyacağım artık.
Albowtross Centipat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 107 Yer İzmir 21 Mart 2023 #20 therock98 dedi: Kalem kutuda parmak izi kalır mı? Genişletmek için tıkla... Parmağınız deydiyse kalmıştır.
therock98 dedi: Kalem kutuda parmak izi kalır mı? Genişletmek için tıkla... Parmağınız deydiyse kalmıştır.