Kali kurulduktan sonra TTY ekranında kalıyor

Sırasıyla bu iki hata ile karşılaşıyorum. Hayır'a basıp ilerlediğimde ikinci hata çıkıyor. Ondan sonra sorunsuzca işlem devam ediyor kurulum açısından fakat kurulduktan sonra tty1 ekranı ile karşılaşıyorum. Tam olarak bu sorunu nasıl çözebilirim kurulumdan sonra çıkam tty1 ekranının da bundan kaynaklandığını düşünüyorum.

929839FB-465B-4592-9031-AA75BF210AAB.jpeg

1F933387-84CC-4E11-A6C7-A3845EFFDEEF.jpeg

Sırasıyla bu iki hata ile karşılaşıyorum. Hayır'a basıp ilerlediğimde ikinci hata çıkıyor. Ondan sonra sorunsuzca işlem devam ediyor kurulum açısından fakat kurulduktan sonra tty1 ekranı ile karşılaşıyorum. Tam olarak bu sorunu nasıl çözebilirim kurulumdan sonra çıkam tty1 ekranının da bundan kaynaklandığını düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1497310

Eki Görüntüle 1497311

Belli ki bazı donanım parçalarınız için sürücüye ihtiyacınız var bunları kurulum USB sinin içine atın ve eveti seçerek devam edin.

Ethernet ve Wifi icin gerekli olan suruculeri istiyor. Yani bunlar giris yoneticisinin acilmasini engelleyen suruculer degil.

TTY ekraninda internet baglantinizi kontrol edin. Baglanti varsa gerekli olan giris yoneticisini indirip, servisini baslatman grafik arayuzune ulasmani saglar.
Kurulumda sectigin seceneklere bagli olarak da paketler yuklenmemis olabilir, o yuzden TTY ekranina atiyor olabilir. Kurulumu nasil yaptigini bilemeden fazla yorumda bulunamam.

Ethernet ve Wi-Fi icin gerekli olan suruculeri istiyor. Yani bunlar giris yoneticisinin acilmasini engelleyen suruculer degil.

Tty ekraninda internet baglantinizi kontrol edin. Baglanti varsa gerekli olan giris yoneticisini indirip, servisini baslatman grafik arayuzune ulasmani saglar.
Kurulumda sectigin seceneklere bagli olarak da paketler yuklenmemis olabilir, o yuzden tty ekranina atiyor olabilir. Kurulumu nasıl yaptigini bilemeden fazla yorumda bulunamam.

Ben kaç kere dualboot kurdum bir kez bile böyle bir şey görmedim. Sadece simple-cdd çalıştırıyor kısmında takılı kalıyordu. Bende güç tuşuna basılı tutup kapatıyorum Kali açılıyor. Sonra WLAN0'ı ayarlıyorum bitiyor.

Ben kaç kere dualboot kurdum bir kez bile böyle bir şey görmedim. Sadece simple-cdd çalıştırıyor kısmında takılı kalıyordu. Bende güç tuşuna basılı tutup kapatıyorum Kali açılıyor. Sonra WLAN0'ı ayarlıyorum bitiyor.

Siz TTY ekranından çıkmayı Defender'ı kapatıp ISO'yu tekrar Rufus'tan USB'ye yazdırarak mı hallettiniz? Bende de çünkü ilerlediğimde o terminal çıkıyor karşıma.

Siz tty ekranından çıkmayı Defender'ı kapatıp ISO'yu tekrar Rufus'tan USB'ye yazdırarak mı hallettiniz? Bende de çünkü ilerlediğimde o terminal çıkıyor karşıma.

Evet öyle hallettim çünkü Defender Kali dosyalarını virüs olarak algılayıp siliyor ki haksızda değil o yüzden Defender'i kapatıp Rufus'tan dd değil ISO olarak yazdırdım ve graphical olarak kurdum.

Evet öyle hallettim çünkü Defender Kali dosyalarını virüs olarak algılayıp siliyor ki haksızda değil o yüzden Defender'i kapatıp Rufus'tan dd değil ISO olarak yazdırdım ve graphical olarak kurdum.

Bende de sağ altta uyarı verdi hocam. Bende Rufus'tan ISO olarak yazdırdım fakat sadece uyarı vermiştir silmemiştir diye düşünmüştüm. Silmiş olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı