Xakif Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #1 Hocamlar Kali'yi flashtan kuruyordum "sistem kur" bölümünde hata verdi. Ne yapmalıyım?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Eylül 2022 #2 Tekrar deneyin. Olmazsa ISO'da sorun var diye düşünüyorum.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.506 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 21 Eylül 2022 #3 ISO'yu yeniden yükleyip USB'ye tekrar yazdırın. Veya farklı bir porta takmayı deneyin.
Xakif Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #4 siriius dedi: Tekrar deneyin. Olmazsa ISO'da sorun var diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam farkı bir şekilde yine de sağ olun Linux Aliskanligi dedi: ISO'yu yeniden yükleyip USB'ye tekrar yazdırın. Veya farklı bir porta takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam farkı bir şekilde yine de sağ olun
siriius dedi: Tekrar deneyin. Olmazsa ISO'da sorun var diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam farkı bir şekilde yine de sağ olun Linux Aliskanligi dedi: ISO'yu yeniden yükleyip USB'ye tekrar yazdırın. Veya farklı bir porta takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam farkı bir şekilde yine de sağ olun
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 40 21 Eylül 2022 #5 Xakif dedi: Sorunu çözdüm hocam farkı bir şekilde yine de sağ olun Sorunu çözdüm hocam farkı bir şekilde yine de sağ olun Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü söylerseniz daha iyi olur.
Xakif dedi: Sorunu çözdüm hocam farkı bir şekilde yine de sağ olun Sorunu çözdüm hocam farkı bir şekilde yine de sağ olun Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü söylerseniz daha iyi olur.