Kali Linux 2.0 Siyah Ekran Sorunu

Ahmet Hakan 41

Hectopat
Daha fazla  
VMware ile Kali Linux 2.0 kurdum. Ancak kurulumun son aşamasında siyah ekran hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl düzelteceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
VirtualBox ile denediniz mi? Bence Linux dağıtımları ile VirtualBox daha uyumlu çalışıyor.

kardeş sorunun çözümü bende. kurulum sonunda grub boot loader diyor. onu otamatikten dev/sda dizinine al o yoksa başka bir dizine al . otomatik te bırakma

kardeş sorunun çözümü bende. kurulum sonunda grub boot loader diyor. onu otamatikten dev/sda dizinine al o yoksa başka bir dizine al . otomatik te bırakma
Dediğin gibi dev/sda ile denedim işe yaramadı.

Dediğin ayarı tekrar denedim ve biraz bekledim işe yaradı teşekkürler. Sorun çözülmüştür.

Bu ekran biraz uzun sürebiliyor ne ama kurulum ilerliyor ne kadar süre beklediniz.

Selamlar aynı sorun bendede var bu dediğiniz grub boot loader göremedim sağ köşede altta yok yardımcı olabilirmisiniz şimdiden tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…