Hayattansıkıldım Femtopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 Bana Kali Linux'un 64X Live dosyası lazım. USB'ye Kali Linux kuracağım.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.744 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2022 #2 Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org
Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org
Hayattansıkıldım Femtopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #3 The Shorekeeper dedi: Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Genişletmek için tıkla... Bu site çok karmaşık. Buraya atar mısınız? USB'ye kurmam lazım.
The Shorekeeper dedi: Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Genişletmek için tıkla... Bu site çok karmaşık. Buraya atar mısınız? USB'ye kurmam lazım.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.744 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2022 #4 Hayattansıkıldım dedi: Bu site çok karmaşık. Buraya atar mısınız? USB'ye kurmam lazım. Genişletmek için tıkla... Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Buradan kendinize uygun olanı seçip indirmeye başlayın.
Hayattansıkıldım dedi: Bu site çok karmaşık. Buraya atar mısınız? USB'ye kurmam lazım. Genişletmek için tıkla... Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Buradan kendinize uygun olanı seçip indirmeye başlayın.