LEJY0N Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 17 Ocak 2021 #11 Zurnadürüm dedi: Kali'yi hangi ISO dosyasında kurmuşsun? X server kurulmamış sanırım. Kod:Panoya kopyala sudo apt-get install xorg kodu ile xorg kurulu mu, değil mi dene. @gen2 hocam NVIDIA ile alakalı sorunları iyi bilir. Ben Intel kullanıcısıyım Genişletmek için tıkla... Gerekli paketleri yükledi fakat sorun devam ediyor hocam. NVIDIA Driver'ını kurmamıştım (Bilmediğim için) Acaba ondan dolayı olabilir mi?
Zurnadürüm dedi: Kali'yi hangi ISO dosyasında kurmuşsun? X server kurulmamış sanırım. Kod:Panoya kopyala sudo apt-get install xorg kodu ile xorg kurulu mu, değil mi dene. @gen2 hocam NVIDIA ile alakalı sorunları iyi bilir. Ben Intel kullanıcısıyım Genişletmek için tıkla... Gerekli paketleri yükledi fakat sorun devam ediyor hocam. NVIDIA Driver'ını kurmamıştım (Bilmediğim için) Acaba ondan dolayı olabilir mi?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #12 @LEJY0N XFCE mi? Gnome mu? Yükledin?
LEJY0N Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 17 Ocak 2021 #13 Dengesiz Kokarca dedi: @LEJY0N Xfce mi? Gnome mu? Yükledin? Genişletmek için tıkla... Xfce hocam
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #14 LEJY0N dedi: Gerekli paketleri yükledi fakat sorun devam ediyor hocam. NVIDIA Driver'ını kurmamıştım (Bilmediğim için) Acaba ondan dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Anlaşılan eksik kurulum yapmış. Sürücü alakalı da olabilir.
LEJY0N dedi: Gerekli paketleri yükledi fakat sorun devam ediyor hocam. NVIDIA Driver'ını kurmamıştım (Bilmediğim için) Acaba ondan dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Anlaşılan eksik kurulum yapmış. Sürücü alakalı da olabilir.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #15 @LEJY0N internette bu soruna karşı bu komutlar öngörülmüş. How to enable the GUI in Kali Linux - Quora Komutları Türkçeleştiremiyorum. Gnome yükleyeceksen. Kod:Panoya kopyala apt-get update apt-get full-upgrade -y apt-get install -f gdm3 reboot Devamı sayfadadır.
@LEJY0N internette bu soruna karşı bu komutlar öngörülmüş. How to enable the GUI in Kali Linux - Quora Komutları Türkçeleştiremiyorum. Gnome yükleyeceksen. Kod:Panoya kopyala apt-get update apt-get full-upgrade -y apt-get install -f gdm3 reboot Devamı sayfadadır.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 17 Ocak 2021 #16 @OzgunP
LEJY0N Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 17 Ocak 2021 #17 Dengesiz Kokarca dedi: @LEJY0N internette bu soruna karşı bu komutlar öngörülmüş. How to enable the GUI in Kali Linux - Quora Komutları Türkçeleştiremiyorum. Gnome yükleyeceksen. Kod:Panoya kopyala apt-get update apt-get full-upgrade -y apt-get install -f gdm3 reboot Devamı sayfadadır. Genişletmek için tıkla... Sayfada yazılanları uyguladım hocam. Sorun kısmen düzeldi. Siyah ekran gelmiyor artık. Fakat ekranda renk kaymaları mevcut. Görseldeki durum gibi. Çok fazla renk kayması mevcut
Dengesiz Kokarca dedi: @LEJY0N internette bu soruna karşı bu komutlar öngörülmüş. How to enable the GUI in Kali Linux - Quora Komutları Türkçeleştiremiyorum. Gnome yükleyeceksen. Kod:Panoya kopyala apt-get update apt-get full-upgrade -y apt-get install -f gdm3 reboot Devamı sayfadadır. Genişletmek için tıkla... Sayfada yazılanları uyguladım hocam. Sorun kısmen düzeldi. Siyah ekran gelmiyor artık. Fakat ekranda renk kaymaları mevcut. Görseldeki durum gibi. Çok fazla renk kayması mevcut
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #18 @LEJY0N başka çözüm bilmiyorum maalesef. @OzgunP @deleted
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #19 LEJY0N dedi: Görseldeki durum gibi. Çok fazla renk kayması mevcut Genişletmek için tıkla... Sürücü kurdun mu? Kurduysan hangi sürümü?
LEJY0N dedi: Görseldeki durum gibi. Çok fazla renk kayması mevcut Genişletmek için tıkla... Sürücü kurdun mu? Kurduysan hangi sürümü?
LEJY0N Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 17 Ocak 2021 #20 Zurnadürüm dedi: Sürücü kurdun mu? Kurduysan hangi sürümü? Genişletmek için tıkla... Kurmadım hocam. Nasıl kurulur onu'da bilmiyorum Anlatırsanız mutlu olurum
Zurnadürüm dedi: Sürücü kurdun mu? Kurduysan hangi sürümü? Genişletmek için tıkla... Kurmadım hocam. Nasıl kurulur onu'da bilmiyorum Anlatırsanız mutlu olurum