Mef Bezos Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 Kali Linux'u açarken daima ilk açışta siyah kod ekranı 2. açışta normal Kali ekranı geliyor. VM kullanıyorum nasıl çözebilirim? Aşağıya resmi koydum. Dosya Ekleri VirtualBox_kali-linux-2024.2-virtualbox-amd64_29_07_2024_22_05_00.png 8,1 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2024
Kali Linux'u açarken daima ilk açışta siyah kod ekranı 2. açışta normal Kali ekranı geliyor. VM kullanıyorum nasıl çözebilirim? Aşağıya resmi koydum.
ExplosiveTR Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 378 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 Mef Bezos dedi: Kali Linux'u açarken daima ilk açışta siyah kod ekranı 2. açışta normal Kali ekranı geliyor. Vm kullanıyorum nasıl çözebilirim? Aşağıya resmi koydum. Genişletmek için tıkla... Daha önceden VirtualBox kullanırken kolaylık olsun diye masaüstüne kısayol atmıştım oradan girmeye çalışırkende bu hatayı alıyordum. Şimdi çözüme gelirsek Hyper-V kapalı mı? Artı 0 Eksi
Mef Bezos dedi: Kali Linux'u açarken daima ilk açışta siyah kod ekranı 2. açışta normal Kali ekranı geliyor. Vm kullanıyorum nasıl çözebilirim? Aşağıya resmi koydum. Genişletmek için tıkla... Daha önceden VirtualBox kullanırken kolaylık olsun diye masaüstüne kısayol atmıştım oradan girmeye çalışırkende bu hatayı alıyordum. Şimdi çözüme gelirsek Hyper-V kapalı mı?