1pc Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 145 Çözümler 1 20 Aralık 2021 #1 virtual boxa kali linux indirdim daha önce çalışıyordu ama şimdi şifreyi yazıp giriş yapınca böyle kalıyor nasıl düzeltebilirim? (Terminale yazı yazabiliyorum.) Son düzenleme: 20 Aralık 2021
virtual boxa kali linux indirdim daha önce çalışıyordu ama şimdi şifreyi yazıp giriş yapınca böyle kalıyor nasıl düzeltebilirim? (Terminale yazı yazabiliyorum.)
Turcais Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik Uzmanı | Jr. Penetration Tester 29 Ağustos 2023 #2 Merhaba. Kali'yi disk imajı üzerinden mi kurdunuz? Ova üzerinden mi?
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 11 Eylül 2023 #3 Turcais dedi: Merhaba. Kali'yi disk imajı üzerinden mi kurdunuz? Ova üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Kaç yıl geçmiş daha yeni cevap geldi.
Turcais dedi: Merhaba. Kali'yi disk imajı üzerinden mi kurdunuz? Ova üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Kaç yıl geçmiş daha yeni cevap geldi.