Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.609 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 Öncelikle merhaba. Ben VirtualBox'dan Kali-Linux kurdum ve root attıktan sonra apt-get install airgeddon yazıyorum ve sonunda aşadaki görseldeki gibi hata alıyorum. Bu hatanın sebebi nedir? Düzeltme :indirmek istedim her dosyada böyle diyor.
Öncelikle merhaba. Ben VirtualBox'dan Kali-Linux kurdum ve root attıktan sonra apt-get install airgeddon yazıyorum ve sonunda aşadaki görseldeki gibi hata alıyorum. Bu hatanın sebebi nedir? Düzeltme :indirmek istedim her dosyada böyle diyor.
Çözüm K.Makise 18 Ocak 2024 apt-get update && apt-get full-upgrade -y yap bitince dene. Bu hatanın sebebi kurulumdan sonra yukarıdaki yazdığım iki kodla güncelleme yapmamanız.
apt-get update && apt-get full-upgrade -y yap bitince dene. Bu hatanın sebebi kurulumdan sonra yukarıdaki yazdığım iki kodla güncelleme yapmamanız.
K.Makise Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #2 apt-get update && apt-get full-upgrade -y yap bitince dene. Bu hatanın sebebi kurulumdan sonra yukarıdaki yazdığım iki kodla güncelleme yapmamanız. Son düzenleme: 18 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
apt-get update && apt-get full-upgrade -y yap bitince dene. Bu hatanın sebebi kurulumdan sonra yukarıdaki yazdığım iki kodla güncelleme yapmamanız.
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.609 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 Oldu yazmayı unuttum geri dönüş yapmayı. K.Makise dedi: apt-get update && apt-get full-upgrade -y yap bitince dene. Bu hatanın sebebi kurulumdan sonra yukarıdaki yazdığım iki kodla güncelleme yapmamanız. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Oldu yazmayı unuttum geri dönüş yapmayı. K.Makise dedi: apt-get update && apt-get full-upgrade -y yap bitince dene. Bu hatanın sebebi kurulumdan sonra yukarıdaki yazdığım iki kodla güncelleme yapmamanız. Genişletmek için tıkla...