Şimdi sıkıntı şöyle ben Dual Boot olarak Kali Linux kurdum ve sonradan BIOS'a baktığımda Windows gözükmüyordu Kali Linux'den Windows portable indirdim USB'ye kurdum ve EFI'yi kontrol ettim ama EFI silinmişti bende Windows'u tekrar kurdum bu kezde Kali Linux gitti EFI'yi kontrol ettim ama bir sorun yok sorunu bayağı çözmeyi denedim ama bir çözüm yolu bulamadım USB'ye Kali Linux Live indirdim çünkü Kali Linux dosyalarına erişemiyorum Windows Kali Linux diskini görmüyor Kali Linux için diskimi bölüp 102 GB'lık bir alan oluşturdum ve oraya kurulumu yaptım diskin diğer bölümünde ise dosyalarım var bu sorunun çözümünü bilen var mı?
İkna edemedin çünkü sorduğumuz soruyu cevaplamadın. Adam Windows ile Dual Boot yapıyor, ve Windows 2 EFI partisyonunu desteklemiyor. Sen ise konuyla alakasız bir link bıraktın.
İkna edemedin çünkü sorduğumuz soruyu cevaplamadın. Adam Windows ile Dual Boot yapıyor, ve Windows 2 EFI partisyonunu desteklemiyor. Sen ise konuyla alakasız bir link bıraktın.
Bende kullanılmadığını göstermeye üşeniyorum açıkcası. Geçen sefer sorun çıkmıştı çünkü. Zaten verdiğim Microsoft linki de doğruluyor. Kısacası Windows kendien ayrı bir EFI partisyonu ayırmıyor. Olanı kullanıyor ve biren fazla EFI partisyonu desteklemiyor. Kendi gözlerimle görüp deneyimlediğim bir şey için boşuna çaba sarfetmene gerek yok yani.
İkisinin de kullanıldığına emin olamıyoruz maalesef. Istersen 150 tane de EFI bölümü açabilirsin. Bunu yapamayacağını söyleyen olmadı zaten. O yüzden sana konuyu baştan okumanı tavsiye etmiştik. De belli ki sen başka bir şeye odaklanmışsın.
Bir
1 Işletim sistemi için iki EFI partisyonu oluşturmuşsun. Ve bunların ikisininde kullanıldığını mı iddia ediyorsun? Komikmiş. Yapman gereken şu, 2 tane EFI partisyonu oluşturup 2 tane Windows kuracaksın. Ardından o iki EFI partisyonunun içeriklerini bize göstereceksin.
İkisinin de kullanıldığına emin olamıyoruz maalesef. Istersen 150 tane de EFI bölümü açabilirsin. Bunu yapamayacağını söyleyen olmadı zaten. O yüzden sana konuyu baştan okumanı tavsiye etmiştik. De belli ki sen başka bir şeye odaklanmışsın.
Bir.
1 ışletim sistemi için iki EFI partisyonu oluşturmuşsun. Ve bunların ikisininde kullanıldığını mı iddia ediyorsun? Komikmiş. Yapman gereken şu, 2 tane EFI partisyonu oluşturup 2 tane Windows kuracaksın. Ardından o iki EFI partisyonunun içeriklerini bize göstereceksin.
Bir.
1 ışletim sistemi için iki EFI partisyonu oluşturmuşsun. Ve bunların ikisininde kullanıldığını mı iddia ediyorsun? Komikmiş. Yapman gereken şu, 2 tane EFI partisyonu oluşturup 2 tane Windows kuracaksın. Ardından o iki EFI partisyonunun içeriklerini bize göstereceksin.