Çözüldü Kali Linux Debian 11 bullseye işletim sistemine yüklenen programlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oldvillaGGer

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd
Merhaba, bugün Kali Linux indirdim ve indirdiğim programlar çalışmadı. Program paketleri dpgk -i komutu ile root kullanıcısına Discord ve Google choreme indirdim. Uygulamaya tıkladığımda mouse imleci dönüyor fakat hareket olmuyor. Sebebi nedir?

Not = konsolda hiç hata yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Görseldeki haatyı alıyorum. Bu işletim sisteminde yeniyim biraz daha açar mısınız naısl yapacağı mı?

Hocam yanlış yapıyorsunuz.

Bu wiki sayfasındaki kodları sırasıyla girmelisiniz.

Bir de Kali yerine Linux Mint geçin derim. Yeni kullanıcı için çok daha uygun bir dağıtım.

Bash:
deb http://deb.debian.org/debian/ bullseye main contrib non-free

dpkg --add-architecture i386

apt update

apt install steam-installer

~/.steam/debian-installation/steam.sh
Merhaba, bugün Kali Linux indirdim ve indirdiğim programlar çalışmadı. Program paketleri dpgk -i komutu ile root kullanıcısına Discord ve Google choreme indirdim. Uygulamaya tıkladığımda mouse imleci dönüyor fakat hareket olmuyor. Sebebi nedir?

Apt paket yöneticisini kullanarak yüklemeyi dener misin bir de?

O komut ile. Deb şeklinde yüklemişsiniz sanırsam o şekilde yüklediğiniz zaman gereken alt paketleri yüklemez. Apt ile yüklemeyi deneyin en sağlıklısı.

O komut ile. Deb şeklinde yüklemişsiniz sanırsam o şekilde yüklediğiniz zaman gereken alt paketleri yüklemez. Apt ile yüklemeyi deneyin en sağlıklısı.
Görseldeki haatyı alıyorum. Bu işletim sisteminde yeniyim biraz daha açarmısınız naısl yapacağımı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_263.png
    Screenshot_263.png
    246,1 KB · Görüntüleme: 29
Görseldeki haatyı alıyorum. Bu işletim sisteminde yeniyim biraz daha açar mısınız naısl yapacağı mı?

Bir de Kali yerine Linux Mint geçin derim. Yeni kullanıcı için çok daha uygun bir dağıtım.

Bash:
deb http://deb.debian.org/debian/ bullseye main contrib non-free

dpkg --add-architecture i386

apt update

apt install steam-installer

Son düzenleme:
Çözüm

Deb Index of /debian bullseye main contrib non-Free

Dpkg --add-architecture I386.

Apt Update.

Apt install Steam-installer

Siber güvenlik toollari için kullanıyorum o yüzden Kali seçtim. Zordan başlamak iyidir hocam. Sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siber güvenlik toollari için kullanıyorum o yüzden Kali seçtim. Zordan başlamak iyidir hocam. Sağ olun.

Linux Mint ile Linux ortamına alışmanızı tavsiye ederim. Yaptığınız hataya ben de zamanında düştüm. Boş yere 3 günüm gitti. Ayrıca Linux Mint ve diğer Debian based distrolara direkt olarak ve tüm distrolara distrobox aracılığıyla Kali araçları kurulabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı