darnedaxe Femtopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #1 Kali Linux Wi-Fi hackleme eğitimi için Wi-Fi adaptör lazım. Ucuz olursa iyi olur. TP-Link WN722n aldım bağlantı kopmaları oldu. O yüzden iade ettim onu, sıkıntısız Wi-Fi adaptörü öneriniz var mı monitor moda geçebilen? Teşekkürler.
Kali Linux Wi-Fi hackleme eğitimi için Wi-Fi adaptör lazım. Ucuz olursa iyi olur. TP-Link WN722n aldım bağlantı kopmaları oldu. O yüzden iade ettim onu, sıkıntısız Wi-Fi adaptörü öneriniz var mı monitor moda geçebilen? Teşekkürler.
mr.Ghost Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #2 Wi-Fi atack yapacaksın değil mi?
darnedaxe Femtopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 mr.Ghost dedi: Wi-Fi atack yapacaksın değil mi? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi hackleme yapacağım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi.
mr.Ghost dedi: Wi-Fi atack yapacaksın değil mi? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi hackleme yapacağım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi.
BeR0CK Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #4 Videodakini yapacaksan WN722nnin v1'ini almalısın muhtemelen V3 aldın ya da sürücüyü kurmadın yoksa V1 olan bunu yapmaya yeter de artar.
Videodakini yapacaksan WN722nnin v1'ini almalısın muhtemelen V3 aldın ya da sürücüyü kurmadın yoksa V1 olan bunu yapmaya yeter de artar.