Kali Linux DNS Önerisi

Astegtam

Decapat
Daha fazla  
DNS adresimi değiştirmek istedim Kali Linux'tan giriş yaptım ve örnek:
Nameserver 46.
Nameserver 46.
Nameserver 192.
İle başlayan 3 tane DNS sunucusu var. Hangisi benim gerçek DNS sunucum? Neden birden fazla var? Hangisini değiştirmem lazım? Sorularına yanıt alabilirsem çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nameserver 46.
Nameserver 46.
Nameserver 192.
İle başlayan 3 tane DNS sunucusu var. Hangisi benim gerçek DNS sunucum? Neden birden fazla var? Hangisini değiştirmem lazım? Sorularına yanıt alabilirsem çok memnun olurum.
NetworkManager kullanıyorsan onun konfigürasyon dosyalarından değiştirebilirsin, kullandığın ağ helper'ını bul önce.

Nameserver 46.
Nameserver 46.
Nameserver 192.

Hocam, 192 olan sizin kullandığınız modemden aldığınız DNS adresi.

Eğer değiştirmek isterseniz hepsini silip atıyorum Google DNS kullacaksanız Nameserver 8.8.8.8 ya da yine Google için 8.8.4.4 yapabilirsiniz.

Ağ bağlantısını kesip yeniden bağlanınca zaten DNS eski haline döner yani sıkıntı yok.

Hocam, 192 olan sizin kullandığınız modemden aldığınız DNS adresi.

Eğer değiştirmek isterseniz hepsini silip atıyorum Google DNS kullacaksanız Nameserver 8.8.8.8 ya da yine Google için 8.8.4.4 yapabilirsiniz.

Ağ bağlantısını kesip yeniden bağlanınca zaten DNS eski haline döner yani sıkıntı yok.

Diğerleri ne oluyor reis.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı