O oguzhnsrmn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #1 Kali Linux yüklemeye çalışıyordum yine bir sorunla karşılaştım IDM üzerinden indirdim ve yanlışlıkla aç kısmına tıkladım ve böyle oldu disk yönetiminden silemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2020
Kali Linux yüklemeye çalışıyordum yine bir sorunla karşılaştım IDM üzerinden indirdim ve yanlışlıkla aç kısmına tıkladım ve böyle oldu disk yönetiminden silemiyorum.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #2 Kali Linux'a sağ tıklayıp çıkar dediniz mi? Olmazsa oturumu kapatın.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 17 Temmuz 2020 #3 Sağ tıklayıp ''Çıkar'' demelisiniz. Normal bir şey. Korkmanız gerek yok.
O oguzhnsrmn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Sağ tıklayıp ''Çıkar'' demelisiniz. Normal bir şey. Korkmanız gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tessekurler Dengesiz Kokarca dedi: Kali Linux'a sağ tıklayıp çıkar dediniz mi? Olmazsa oturumu kapatın. Genişletmek için tıkla... Sizede tesekkurler
Samotne Ciasteczka dedi: Sağ tıklayıp ''Çıkar'' demelisiniz. Normal bir şey. Korkmanız gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tessekurler Dengesiz Kokarca dedi: Kali Linux'a sağ tıklayıp çıkar dediniz mi? Olmazsa oturumu kapatın. Genişletmek için tıkla... Sizede tesekkurler