Kali Linux kullanıyorum ve yanlışlıkla ekran parlaklıgıni düşürdüm ve en düşük seviyede kaldı parlaklık seviyesi artmıyor normalde Windows kullanırken Windows temel goruntu bagdastiricisi aktıf ederek düzeltiyordum sonra geri ekran kartını aktıfleştiriyordum kalide bunu çözümü nedir?
Öneri: Yeni bir işletim sistemi dünyasına alışmaya çalışıyorsan bunun için konu açmaktan daha hızlı çözüm internet üzerinde İngilizce aratmak olacaktır. Ayrıca çok fazla yol var. Bu yollarıda güzel bir şekile keşfedebilirsin. İngilizce küçük bir çeviri yardımıyla birçok bilgiye ulaşabilirsin.
Sağlıcakla kal.
Kali Linux kullanıyorum ve yanlışlıkla ekran parlaklıgıni düşürdüm ve en düşük seviyede kaldı parlaklık seviyesi artmıyor normalde Windows kullanırken Windows temel goruntu bagdastiricisi aktıf ederek düzeltiyordum sonra geri ekran kartını aktıfleştiriyordum kalide bunu çözümü nedir?
Öneri: Yeni bir işletim sistemi dünyasına alışmaya çalışıyorsan bunun için konu açmaktan daha hızlı çözüm internet üzerinde İngilizce aratmak olacaktır. Ayrıca çok fazla yol var. Bu yolları da güzel bir şekile keşfedebilirsin. İngilizce küçük bir çeviri yardımıyla birçok bilgiye ulaşabilirsin.
Sağlacakla kal.