Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #1 Öyle bir hata ile karşılaşıyorum, sebebi nedir? Dosya Ekleri 20221018_160235.jpg 75,5 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2022
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 18 Ekim 2022 #2 Live CD ile boot edip terminale Kod:Panoya kopyala sudo apt-get install grub-efi-amd64 sudo mount /dev/sda3 /mnt sudo mount /dev/sda1 /mnt/boot sudo grub-install --root-directory=/mnt /dev/sda yazin.
Live CD ile boot edip terminale Kod:Panoya kopyala sudo apt-get install grub-efi-amd64 sudo mount /dev/sda3 /mnt sudo mount /dev/sda1 /mnt/boot sudo grub-install --root-directory=/mnt /dev/sda yazin.
K.Makise Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.798 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #3 Pablo Emilio Escobar dedi: Öyle bir hata ile karşılaşıyorum, sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... GRUB düzgün yüklenmemiş, büyük ihtimalle EFI sistem bölümü oluşturmadan devam etmişsiniz, kurulumda hata aldınız mı?
Pablo Emilio Escobar dedi: Öyle bir hata ile karşılaşıyorum, sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... GRUB düzgün yüklenmemiş, büyük ihtimalle EFI sistem bölümü oluşturmadan devam etmişsiniz, kurulumda hata aldınız mı?
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #4 Sağ olun hocam hallettim.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 22 Ekim 2022 #5 Pablo Emilio Escobar dedi: Sağ olun hocam hallettim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz.
Pablo Emilio Escobar dedi: Sağ olun hocam hallettim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz.