Kali Linux'un 2 sürümü kullanıyorum ve eski sürümlerinde olduğu gibi Applications bölümünde " Programming " "Office" vb. gibi devam eden menü yok. Onu ekleme gibi bir seçeneğim var mı ? Çünkü Kodab'den Kali Linux kiabını almıştım ve oradaki programlar burada olmadığı için kitap önemini yitirmiş oluyor ve bende yeniyim Linux'de.
Kali Linux, özelleştirilmiş bir Gnome sürümünü kullanıyor. Repo'ya Gnome'u ekleyebilirsen (Debian sürümüne bak, uyumlu Repo'yu yaz) kurup, eklentiyle menü vs. yapabilirsin. Ayrıca şunu deneyebilirsin: Enable full gnome instead of gnome-fallback in Kali Linux
Kali Linux'un 2 sürümü kullanıyorum ve eski sürümlerinde olduğu gibi Applications bölümünde " Programming " "Office" vb. gibi devam eden menü yok. Onu ekleme gibi bir seçeneğim var mı ? Çünkü Kodab'den Kali Linux kiabını almıştım ve oradaki programlar burada olmadığı için kitap önemini yitirmiş oluyor ve bende yeniyim Linux'de.
Kali Linux'un farklı masaüstü ortamı içeren seçenekleri var. GNOME olanı kullanıyorsan GNOME'yi özelleştirecek bir tool mutlaka vardır. İnternette bu şekilde aratabilirsin. Eğer bulamazsan Kali'nin kendi ayarlarını kurcala. Vardı diye hatırlıyorum.