444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 13 Ağustos 2022 #1 Yeni yüklemiştim. Update edeyim dedim olmadı. DNS değiştireyim dedim yine olmadı. Alttaki gibi Böyle bir dosya yok diyor. Normal şekilde kurmuştum oysa ki. Nasıl çözülür? @The Shorekeeper @Linuxginar @Linux Aliskanligi @oxyullah @Bsd Kaymak @K.Makise Dosya Ekleri IMG20220813211050.jpg 286,7 KB · Görüntüleme: 121 Son düzenleme: 13 Ağustos 2022
Yeni yüklemiştim. Update edeyim dedim olmadı. DNS değiştireyim dedim yine olmadı. Alttaki gibi Böyle bir dosya yok diyor. Normal şekilde kurmuştum oysa ki. Nasıl çözülür? @The Shorekeeper @Linuxginar @Linux Aliskanligi @oxyullah @Bsd Kaymak @K.Makise
Çözüm 444617 13 Ağustos 2022 Linuxginar dedi: sudo su echo "nameserver 8.8.8.8" >> /run/systemd/resolve/stub-resolv.conf echo "nameserver 8.8.8.8" >> /etc/resolv.conf dener misin? Genişletmek için tıkla... rm /etc/resolv.conf Ardından cat > /etc/resolv.conf Yapınca düzeldi.
Linuxginar dedi: sudo su echo "nameserver 8.8.8.8" >> /run/systemd/resolve/stub-resolv.conf echo "nameserver 8.8.8.8" >> /etc/resolv.conf dener misin? Genişletmek için tıkla... rm /etc/resolv.conf Ardından cat > /etc/resolv.conf Yapınca düzeldi.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #2 444617 dedi: Yeni yüklemiştim. Update edeyim dedim olmadı. DNS değiştireyim dedim yine olmadı. Alttaki gibi böyle bir dosya yok diyor. Normal şekilde kurmuştum oysaki. Nasıl çözülür? @The Shorekeeper @Linuxginar @Linux Aliskanligi @oxyullah @Bsd Kaymak Genişletmek için tıkla... /etc klasörüne gidip orada aramayı deneyin terminalden değil de dosya yöneticisinden deneyin eğer bir şekilde dosya silinmiş ise kendiniz oluşturun. Ayrıca ISO dosyası zarar görmüşse bu tür sorunlar oluşabiliyor antivirüsler flashlama sırasında uyarı verdi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
444617 dedi: Yeni yüklemiştim. Update edeyim dedim olmadı. DNS değiştireyim dedim yine olmadı. Alttaki gibi böyle bir dosya yok diyor. Normal şekilde kurmuştum oysaki. Nasıl çözülür? @The Shorekeeper @Linuxginar @Linux Aliskanligi @oxyullah @Bsd Kaymak Genişletmek için tıkla... /etc klasörüne gidip orada aramayı deneyin terminalden değil de dosya yöneticisinden deneyin eğer bir şekilde dosya silinmiş ise kendiniz oluşturun. Ayrıca ISO dosyası zarar görmüşse bu tür sorunlar oluşabiliyor antivirüsler flashlama sırasında uyarı verdi mi?
TheUmutK Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #3 Discussion of Install Fedora 36 or earlier on Windows Subsystem for Linux (WSL) Using Windows Subsystem for Linux (WSL), we have a choice of Linux distributions available in the... dev.to Artı 0 Eksi
Discussion of Install Fedora 36 or earlier on Windows Subsystem for Linux (WSL) Using Windows Subsystem for Linux (WSL), we have a choice of Linux distributions available in the... dev.to
KS KS 444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 13 Ağustos 2022 #4 K.Makise dedi: /etc klasörüne gidip orada aramayı deneyin terminalden değil de dosya yöneticisinden deneyin eğer bir şekilde dosya silinmiş ise kendiniz oluşturun. Ayrıca ISO dosyası zarar görmüşse bu tür sorunlar oluşabiliyor antivirüsler flashlama sırasında uyarı verdi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir sorun olmadı. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: /etc klasörüne gidip orada aramayı deneyin terminalden değil de dosya yöneticisinden deneyin eğer bir şekilde dosya silinmiş ise kendiniz oluşturun. Ayrıca ISO dosyası zarar görmüşse bu tür sorunlar oluşabiliyor antivirüsler flashlama sırasında uyarı verdi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir sorun olmadı.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #5 444617 dedi: Hayır hiçbir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam dosya yöneticisi ile aramayı deneyin eğer bulamazsanız kendiniz oluşturun. Ayrıca DNS sunucusu yokken internete erişemezsiniz internet durumunuz nedir? Bir şeye girebiliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
444617 dedi: Hayır hiçbir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam dosya yöneticisi ile aramayı deneyin eğer bulamazsanız kendiniz oluşturun. Ayrıca DNS sunucusu yokken internete erişemezsiniz internet durumunuz nedir? Bir şeye girebiliyor musunuz?
KS KS 444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 13 Ağustos 2022 #6 K.Makise dedi: Tamam hocam dosya yöneticisi ile aramayı deneyin eğer bulamazsanız kendiniz oluşturun. Ayrıca DNS sunucusu yokken internete erişemezsiniz internet durumunuz nedir? Bir şeye girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Giremiyorum. Ayrıca böyle dosya şekli: Dosya Ekleri IMG20220813212325.jpg 217,2 KB · Görüntüleme: 82 Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Tamam hocam dosya yöneticisi ile aramayı deneyin eğer bulamazsanız kendiniz oluşturun. Ayrıca DNS sunucusu yokken internete erişemezsiniz internet durumunuz nedir? Bir şeye girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Giremiyorum. Ayrıca böyle dosya şekli:
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #7 444617 dedi: Giremiyorum. Ayrıca böyle dosya şekli: Genişletmek için tıkla... Silip yeniden oluşturun hocam leafpad ya da mouse pad kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
444617 dedi: Giremiyorum. Ayrıca böyle dosya şekli: Genişletmek için tıkla... Silip yeniden oluşturun hocam leafpad ya da mouse pad kullanabilirsiniz.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 13 Ağustos 2022 #8 444617 dedi: Giremiyorum. Ayrıca böyle dosya şekli: Genişletmek için tıkla... sudo su echo "nameserver 8.8.8.8" >> /run/systemd/resolve/stub-resolv.conf echo "nameserver 8.8.8.8" >> /etc/resolv.conf dener misin? Artı 0 Eksi
444617 dedi: Giremiyorum. Ayrıca böyle dosya şekli: Genişletmek için tıkla... sudo su echo "nameserver 8.8.8.8" >> /run/systemd/resolve/stub-resolv.conf echo "nameserver 8.8.8.8" >> /etc/resolv.conf dener misin?
KS KS 444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 13 Ağustos 2022 #9 Linuxginar dedi: sudo su echo "nameserver 8.8.8.8" >> /run/systemd/resolve/stub-resolv.conf echo "nameserver 8.8.8.8" >> /etc/resolv.conf dener misin? Genişletmek için tıkla... rm /etc/resolv.conf Ardından cat > /etc/resolv.conf Yapınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Linuxginar dedi: sudo su echo "nameserver 8.8.8.8" >> /run/systemd/resolve/stub-resolv.conf echo "nameserver 8.8.8.8" >> /etc/resolv.conf dener misin? Genişletmek için tıkla... rm /etc/resolv.conf Ardından cat > /etc/resolv.conf Yapınca düzeldi.