Kali Linux EXE dosyası nasıl çalıştırılır?

Kayra342727

Hectopat
Yer
İstanbul
1752496762196.png

Fotoğraftaki EXE dosyasını açmak istiyorum nasıl açabilirim?

EXE uzantılı programlara çok sık ihtiyaç duyuyorsanız bottles kullanmanız en sağlıklısı olur. Bottles kurulan her programı diğer programlardan izole bir şekilde kurar. Flatpak üzerinden kolayca kurabilirsiniz.

EXE uzantılı programlara çok sık ihtiyaç duyuyorsanız bottles kullanmanız en sağlıklısı olur. Bottles kurulan her programı diğer programlardan izole bir şekilde kurar. Flatpak üzerinden kolayca kurabilirsiniz.
Bottles nasıl kuruluyor peki bilginiz var mı?

Hocam hata veriyor öyle maalesef dün geceden beri uğraşıyorum.

Wine yazdıktan sonra TAB tuşuna basınca sistemdeki dosyalar geldi exe dosyasını bulup seçtim exe geldi yardımınız için sağolun.

Son düzenleme:
Bottles nasıl kuruluyor peki bilginiz var mı?

Hocam hata veriyor öyle maalesef dün geceden beri uğraşıyorum.

Wine yazdıktan sonra TAB tuşuna basınca sistemdeki dosyalar geldi exe dosyasını bulup seçtim exe geldi yardımınız için sağolun.
Kali Linux gibi Debian tabanlı dağıtımlarda kurulum şöyledir:
Bash:
sudo apt install flatpak -y
flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.usebottles.bottles -y
Yukarıdaki komut sisteminize Flatpak'ı kurar, Flathub repolarını Flatpak'a ekler ve sonrasında Bottles adlı yazılımı Flathub repolarından çekip sisteminize yükler.
EK bilgi olarak Flathub'ın web sitesinden binlerce uygulamayı yükleyebilirsiniz tek komutla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı