S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Daha önce VirtualBox ile Kali Linux'u kullanıyordum ama kendisine kurmaya karar verdim ve aşağıdaki hata ile karşılaştım. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Daha önce VirtualBox ile Kali Linux'u kullanıyordum ama kendisine kurmaya karar verdim ve aşağıdaki hata ile karşılaştım. Çözümü nedir?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Haziran 2021 #2 Büyük ihtimalle Ghost Framework yüklemişsiniz.
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 InternetciMen dedi: Büyük ihtimalle Ghost Framework yüklemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Sadece kullanıcı adını ghost koydum.
InternetciMen dedi: Büyük ihtimalle Ghost Framework yüklemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Sadece kullanıcı adını ghost koydum.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 3 Haziran 2021 #4 Şifresini girin.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Haziran 2021 #5 S. Çakır dedi: Alakası yok. Sadece kullanıcı adını Ghost koydum. Genişletmek için tıkla... O zaman şifresini girin.
S. Çakır dedi: Alakası yok. Sadece kullanıcı adını Ghost koydum. Genişletmek için tıkla... O zaman şifresini girin.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 3 Haziran 2021 #6 Bu ekranın adı TTY'dir. Kullanıcı adınızı girip Enter tuşuna basın. Ardından şifrenizi girip terkar Enter tuşuna basın.
Bu ekranın adı TTY'dir. Kullanıcı adınızı girip Enter tuşuna basın. Ardından şifrenizi girip terkar Enter tuşuna basın.
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #7 Sfreyi giriyorum ama sonrasında tepki vermiyor. LastPlayer dedi: Şifresini girin. Genişletmek için tıkla... afacanc38 dedi: Bu ekranın adı TTY'dir. Kullanıcı adınızı girip Enter tuşuna basın. Ardından şifrenizi girip terkar Enter tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Tepki vermiyor sonrasında.
Sfreyi giriyorum ama sonrasında tepki vermiyor. LastPlayer dedi: Şifresini girin. Genişletmek için tıkla... afacanc38 dedi: Bu ekranın adı TTY'dir. Kullanıcı adınızı girip Enter tuşuna basın. Ardından şifrenizi girip terkar Enter tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Tepki vermiyor sonrasında.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 3 Haziran 2021 #8 S. Çakır dedi: Sfreyi giriyorum ama sonrasında tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... Şifreyi girerken klavyeniz sanki basmıyormuş gibi olur fakat siz yine de girip Enter tuşuna basın.
S. Çakır dedi: Sfreyi giriyorum ama sonrasında tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... Şifreyi girerken klavyeniz sanki basmıyormuş gibi olur fakat siz yine de girip Enter tuşuna basın.
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #9 Şuan sildim. Diğer bilgisayara kurmayı deneyeceğim. Birşey olursa yazarım. Sorunu çözdüm. Sorun da iso dosyasını Rufus ile yazmışım. ISO dosyasını Win32DiskImager ile yazmak gerekiyormuş. Son düzenleme: 4 Haziran 2021
Şuan sildim. Diğer bilgisayara kurmayı deneyeceğim. Birşey olursa yazarım. Sorunu çözdüm. Sorun da iso dosyasını Rufus ile yazmışım. ISO dosyasını Win32DiskImager ile yazmak gerekiyormuş.