Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 20 Kasım 2020 #11 bulut001 dedi: Hocam 2019 sürümünü de deneyeyim bari VMware image ile yüklesem olur mu? Yani illaki installer olarak mı yüklemem lazım? Genişletmek için tıkla... Index of /kali-images/ old.kali.org şuradan istediğin sürümü yükleyebilirsin. (indireceğin dosyanın sonu installer-amd64 şeklinde olmalı.)
bulut001 dedi: Hocam 2019 sürümünü de deneyeyim bari VMware image ile yüklesem olur mu? Yani illaki installer olarak mı yüklemem lazım? Genişletmek için tıkla... Index of /kali-images/ old.kali.org şuradan istediğin sürümü yükleyebilirsin. (indireceğin dosyanın sonu installer-amd64 şeklinde olmalı.)
bulut001 Centipat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 86 Çözümler 1 20 Kasım 2020 #12 Rashmore dedi: Index of /kali-images/ old.kali.org Şuradan istediğin sürümü yükleyebilirsin. (Indireceğin dosyanın sonu installer-AMD64 şeklinde olmalı.) Genişletmek için tıkla... Ya ben installer üzerinden disk bölümlendirme ayarını yapmayı bilemediğim için direkt image halini yüklemek istiyorum da o olmaz mı hocam?
Rashmore dedi: Index of /kali-images/ old.kali.org Şuradan istediğin sürümü yükleyebilirsin. (Indireceğin dosyanın sonu installer-AMD64 şeklinde olmalı.) Genişletmek için tıkla... Ya ben installer üzerinden disk bölümlendirme ayarını yapmayı bilemediğim için direkt image halini yüklemek istiyorum da o olmaz mı hocam?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 21 Kasım 2020 #13 bulut001 dedi: Ya ben installer üzerinden disk bölümlendirme ayarını yapmayı bilemediğim için direkt image halini yüklemek istiyorum da o olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Tutorial izleyin, eğer 2019 sürümünün .OVA hali de varsa kullanabilirsiniz.
bulut001 dedi: Ya ben installer üzerinden disk bölümlendirme ayarını yapmayı bilemediğim için direkt image halini yüklemek istiyorum da o olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Tutorial izleyin, eğer 2019 sürümünün .OVA hali de varsa kullanabilirsiniz.
eneskt Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 641 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2020 #14 Siber güvenlik pentest için Kali'ye mecbur değilsiniz daha stabil ve çok daha kullanışlı ParrotOs tavsiye ederim. Mutlaka bir web sitesine göz atın derim.
Siber güvenlik pentest için Kali'ye mecbur değilsiniz daha stabil ve çok daha kullanışlı ParrotOs tavsiye ederim. Mutlaka bir web sitesine göz atın derim.
bulut001 Centipat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 86 Çözümler 1 21 Kasım 2020 #15 Rashmore dedi: Tutorial izleyin, eğer 2019 sürümünün. Ova hali de varsa kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2019.3 sürümünü yükledim varsayılan olarak gnome arayüzü olarak geliyor ve gayet iyi şekilde çalışıyor sağ olun.
Rashmore dedi: Tutorial izleyin, eğer 2019 sürümünün. Ova hali de varsa kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2019.3 sürümünü yükledim varsayılan olarak gnome arayüzü olarak geliyor ve gayet iyi şekilde çalışıyor sağ olun.