Merhaba hocalarım.
İlk diskimde Windows var. İkinci diskim tamamen boş. İkinci SSD'den 128 GB bir alan ayırdım. Bu alana Kali Linux kurdum fakat açamıyorum. BOOTICE uygulamasında da EasyBCD uygulamasında da GRUB diye bir şey görünmüyor.
Az önce tekrar kurulum yaptım. Yine durum aynı. Ben bu GRUB önyükleyicisini nasıl açarım?
BIOS'un boot options bölümünde de sadece Windows yüklü SSD görünüyor.
Nasıl kurulum yaptın diye sorarsanız linkini bıraktığım konuda detaylı anlatıyorum. Şu an tekrar o resimleri atamam. Oradan bakabilirsiniz.
www.technopat.net
İlk diskimde Windows var. İkinci diskim tamamen boş. İkinci SSD'den 128 GB bir alan ayırdım. Bu alana Kali Linux kurdum fakat açamıyorum. BOOTICE uygulamasında da EasyBCD uygulamasında da GRUB diye bir şey görünmüyor.
Az önce tekrar kurulum yaptım. Yine durum aynı. Ben bu GRUB önyükleyicisini nasıl açarım?
BIOS'un boot options bölümünde de sadece Windows yüklü SSD görünüyor.
Nasıl kurulum yaptın diye sorarsanız linkini bıraktığım konuda detaylı anlatıyorum. Şu an tekrar o resimleri atamam. Oradan bakabilirsiniz.
Sanal makine olmadan Kali Linux nasıl kurulur?
Merhaba hocalarım. İlk diskimde Windows yüklü. İkinci diskimde hiçbir şey kurulu değil. İkinci diskimde 128 GB ayırdım. Şimdi ben bu ayrılan alana nasıl Kali Linux kurabilirim? WSL veya sanal makine kullanmak istemiyorum. Aşağıda işaretlediğim ISO dosyasını indirdim. Bu indirdiğim dosya doğru...
Son düzenleme: