Şimdi merak ettiğim şu: 2 işletim sistemim var 1 yıl önce kurmuştum laptop'a. Orada bana soruyordu Boot sırasında hangisini açmak istersin diye. Şimdi sormuyor. Bunu ayarlayabilmemin bir yolu var mı?
Kurulum sırasında Update yaptı ama konsoldan ayrıyeten yapmak gerekiyor mu bilmiyorum. BIOS ekranında sormuyor bana Windows mu Linux mu diye. Direkt mavi Linux ekranı geliyor şifre girmeden önceki.
Kurdum sorunsuz bir şekilde. Şimdi merak ettiğim şu: 2 işletim sistemim var 1 yıl önce kurmuştum laptopa orada bana soruyordu Boot sırasında hangisini açmak iştersin diye. Şimdi sormuyor. Bunu ayarlayabilmemin bir yolu var mı?
Kurulum sırasında Update yaptı ama konsoldan ayrıyeten yapmak gerekiyor mu bilmiyorum. BIOS ekranında sormuyor bana Windows mu Linux mu diye. Direkt mavi Linux ekranı geliyor şifre girmeden önceki.