1 - Windows'u tekrar kurduğunuzda size verilen OEM koduyla kurulumu başlatacaksınız senin sorunlarının cevabının büyük kısmı büyük ihtimal burada bulunuyor. :
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/10749/windows-10-find-product-key
2 - Kali Linux günlük işlerinizi görür ama Kalinin asıl olayı günlük kullanım değil Kali Debian tabanlı olduğu için .deb uzantılı tüm uygulamaları kullanmanız mümkün Google Chrome VLC vb.
3 - Forum üyeleri olarak korsana destek vermiyoruz zaten Madlab'in ne işe yaradığını ücretli olup olmadığını açık kaynaklı olup olmadığını bilmiyorum ama Linux kullanan bir bireyin korsana yönelmesi gerçekten hoş değil Linux kullanacaksanız olabildiğince açık kaynaklı GNU felsefesini önemseyen programlara yönelin.
3 - Hayır, işletim sistemleri üzerindeki değişikler garanti kapsamı dışına çıkmaz dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Benim tahminim kurulum yapmışsınız ama Kali Linux'u Windows üzerinden tanıtmamışsınız bu yüzden bios ekranından sonra GRUB ekranı gelmiyor bunun çözümü için Kali Linux kurulumdan sonra EasyBCD gibi bir program kullanmanız gerekiyor bu sitede gösterilen adımları takip edebilirsiniz.
[Nasıl] Linux Mint'i EasyBCD İle Windows Açılış Yöneticisine Eklemek
İkinci kısımda da belirttiğim gibi Kali son kullanıcıya yönelik bir distro değil yani asıl amacı bu değil o yüzden en sağlıklısı Windows + Kali kullanmanız olacaktır hatta daha sağlıklısı ilk aşamada Windows üzerinde VirtualBox gibi bir sanallaştırma programıyla kullanmanız olacaktır tecrübe edindikten sonra dual boot yapabilir veya tamamen Kali Linux'a dönebilirsiniz.